Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Condamnaţi la moarte de orgoliile unor politruci

 
PRESA DE AZI. România liberă: Condamnaţi la moarte de orgoliile unor politruci

Subiectele din presa de azi. România liberă scrie azi despre motivul care ar fi condus la decizia spitalului AKH din Viena, de a nu mai primi români pentru transplant de plămâni. Adevărul deschide ediţia de azi cu discursul susţinut ieri de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, în Parlamentul European, despre Ordonanţa 13.

Publicitate
  • România liberă: "Condamnaţi la moarte de orgoliile unor politruci"

România liberă scrie azi despre "cine este de vină pentru blocarea transplanturilor de plămâni. Clinica AKH din Viena a anunţat că refuză să mai primească pacienţi din România după ce a devenit ţinta atacurilor directorului spitalului 'Sf. Maria' , dr. Narcis Copcă.

Jurnalista Paula Rusu a publicat pe blogul personal fragmente din scrisoarea trimisă către AKH, prin intermediul avocaţilor, de către dr. Narcis Copcă, în decembrie anul trecut, atunci când se punea problema unui audit pentru autorizarea transplanturilor de plămâni la spitalul 'Sf. Maria' din Capitală."

  • Adevărul: "Ordonanţa 13 'noaptea ca hoţii', versiunea Tudorel Toader"

Potrivit cotidianului, "Ordonanţa 13, prin care erau dezincriminate mai multe infracţiuni, nu a fost o problemă, ci faptul că actul normativ a fost adoptat noaptea, a susţinut ieri ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, în Parlamentul European."

Odată cu ediţia de azi, Adevărul a lansat un supliment auto în 46 de pagini.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Gazeta Sporturilor: "'Haide bă, să fugim!'"

"Asta a fost reacţia lui Patrick Petre, când a văzut să presa îi aştepta la aeroport pe 'consumatori'. Nedelcearu, Petre jr., Dudea şi Olteanu au băut în avionul care ducea naţionala U21 în Spania. Cei 4 au fost scoşi din lot şi expediaţi, aseară, acasă. Şefii lui Dinamo au decis să-i trimită la echipa secundă pe termen nelimitat şi să-i amendeze", scrie azi GSP.

Cotidianul: "Ratări şi rataţi: Comarnic - Braşov"

"Povestea celor 58 de kilometri prin munţi este una a rateurilor, a eşecurilor, a abandonurilor, a cifrelor astronomice, a unor idei care nu pot fi puse în practică în România, a incompetenţei şi a nervilor întinşi la maximum pentru şoferii care se încumetă pe Valea Prahovei. UE nu vrea să plătească pentru acest tronson, statul caută diverse soluţii, iar ultima încercare este decongestionarea traficului prin construcţia a două centuri, la Comarnic şi la Buşteni", potrivit Cotidianul.

Evenimentul zilei: "Cazul deţinutului Bujor - căruia nu i s-a dat voie să-şi jelească nevasta şi copilul - trebuie să schimbe regimul nazist din penitenciare"

"Evenimentul zilei a sesizat Avocatul Poporului în cazul tânărului care s-a spânzurat în Penitenciarul Rahova, după ce conducerea închisorii nu i-a aprobat cererea de învoire pentru a putea participa la înmormântarea rudelor sale."

Libertatea: "Daniela Nane a confirmat: Cioroianu este luat cu acte!"

"La un an de când au apărut primele zvonuri privind o nuntă secretă, actriţa recunoaşte că are statut de soţie şi vorbeşte despre viaţa ei de femeie măritată", scrie Libertatea.

Click: "Şi-a părăsit familia pentru Ileana Ciuculete"

"Povestea neştiută a lui Cornel, ultimul soţ al regretate cântăreţe. Cornel Galeş este un monument de tristeţe, după decesul soţiei sale, solista de muzică populară Ileana Ciuculete", conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus