Skip to main content

SHARED NEWS. Digi24.ro: Închisoare pentru protestatarii care împiedică „exercitarea puterii de stat”. Ştirea, virală pe Facebook

 
foto: HotNews.ro
foto: HotNews.ro

Cea mai distribuită ştire din weekend: Închisoare pentru protestatarii care "împiedică exercitarea puterii de stat". Propunerea, depusă sub formă de Proiect de Lege în Parlament de Deputatul PSD Tudor Ciuhodaru. Informaţia, virală pe reţelele sociale.

Publicitate

Ce spune Proiectul de Lege?

"Înreprinderea de acţiuni împotriva persoanelor sau bunurilor săvârşite de una sau mai multe persoane împreună, în scopul schimbării ordinii constituţionale ori a îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi."

Digi24.ro a publicat vineri un articol pe acest subiect, cu titlul “Proiect. Închisoare de până la trei ani pentru protestatarii care „împiedică exercitarea puterii de stat”. Materialul a adunat aproape 23.000 de like-uri şi share-uri pe reţelele sociale, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Proiectul de lege vine în completarea legii nr.286/2009 privind Codul penal. Cum justifică deputatul iniţierea acestui act normativ? În expunerea de motive, Tudor Ciuhodaru spune că acest proiect trebuie adoptat în contextul cererilor pentru autonomia Ţinutului Secuiesc. Potrivit deputatului PSD, 'în România libertatea, democraţia, dreptul de mişcare şi libera exprimare, nu pot merge până la nivelul la care, prin abordări extremiste, separatiste, revizioniste, se atacă esenţa statului român'."

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe platformele Digi24.ro, HotNews.ro şi Romanialibera.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Proiect. Închisoare de până la trei ani pentru protestatarii care „împiedică exercitarea puterii de stat”

- 22.710 like-uri şi share-uri pe facebook;

2. HotNews.ro, “Manifestatii de sustinere a DNA, anuntate pentru duminica in Bucuresti, Brasov si Cluj / Maine vor mai avea loc proteste si in Sibiu”, de G.S.

- 8.184 like-uri şi share-uri pe facebook;

3. Digi24.ro, “Armata nevăzută care lucrează pentru Dragnea şi Tăriceanu”

- 5.774 like-uri şi share-uri pe facebook;

4. Romanialibera.ro, “Am aflat ce cuprinde măreţul Program de Guvernare: distrugerea României | Cea mai citită opinie a săptămânii”, de Grigore Cărtianu

- 4.897 like-uri şi share-uri pe facebook;

5. Romanialibera.ro, “Lovitură de proporţii pentru Guvernul Grindeanu: PSD nu are bani să-şi ţină promisiunile electorale. Anul 2017 a început cu încasări dezastruoase la buget | Cel mai citit articol al săptămânii”, de Teodora Cimpoi

- 4.768 like-uri şi share-uri pe facebook.

Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • otevistuldeserviciu otevistuldeserviciu
    Odată cu protestele, Digi24 şi-a dat arama pe faţă. Nu de alta, dar să ştim si noi, moncher. Nu că nu bănuiam că mai devreme sau mai tărziu se va întâmpla asta, pentru unii naivi care aplaudau neutralitatea. Să fim serioşi. Dacă treceţi pe la Digi Cluj, s-ar putea să aflaţi că au mulţi angajaţi cu nume etnice minoritare. Nicio surpriză aici.
  • Tani Tani
    @Antitradatori, mori, *** psd ista asistata social!
  • antitradatori antitradatori
    Aici se vede presa anti psd si pro pentru opozitie. DigiIohannis24!

Trimite un comentariu

sus