Skip to main content

SHARED NEWS. Internauţii, atenţi la ultimele declaraţii ale lui Tăriceanu pe subiectul Ordonanţei 13

 
foto: Digi24
foto: Digi24

Ordonanţa 13 este în continuare un subiect de actualitate pentru internauţi. Ultimele declaraţii legate de acest subiect îi aparţin lui Călin Popescu Tăriceanu.

Publicitate

Pe scurt, din declaraţiile acestuia: OUG 13 era în acord cu deciziile Curţii Consituţionale, Europa priveşte România "cu dispreţ", dar nu se va renunţa la o lege a graţierii.

Mii de oameni de pe reţelele sociale au reacţionat după ce Călin Popescu Tăriceanu a declarat ieri, în emisiunea "În faţa ta" de la Digi24, că, în cazul OUG 13, Guvernul "nu a făcut decât să pună în acord cu deciziile Curţii legislaţia”.

Articolul publicat ieri pe Digi24.ro pe acest subiect, titrat “Tăriceanu: Nu Guvernul a greşit cu OUG 13. Protestatarii au stricat imaginea României”, a adunat aproape 7.600 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Şeful Camerei Senatului din Parlament a mai spus ieri că „atâta vreme cât acesta va fi subiectul cu care România se distinge, să nu ne mire că ţările partenere din Uniunea Europeană ne privesc cu (...) un anumit dispreţ”.

Mai mult, Tăriceanu a declarat nu se va renunţa la legea graţierii: „Graţierea va fi una dintre componentele unui pachet de măsuri. Pentru a rezolva, măcar parţial, problema din închisori conform recomandărilor pe care le-a făcut inclusiv Comisia Europeană a Drepturilor Omului”.

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe Adevarul.ro şi Digi24.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Tăriceanu: Nu Guvernul a greşit cu OUG 13. Protestatarii au stricat imaginea României”

- 7.592 like-uri & share-uri;

2. Digi24.ro, “Le Monde: Kovesi, în „generaţia în ascensiune a Europei”

- 6.406 like-uri & share-uri;

3. Adevarul.ro, “Laura Codruţa Kovesi, inclusă de Le Monde în „generaţia în ascensiune“ a Europei”

- 5.039 like-uri & share-uri;

4. Digi24.ro, “Mitropolit: Familiile să facă măcar trei copii. Unul dintre ei pentru ţară şi biserică”

- 3.847 like-uri & share-uri;

5. Adevarul.ro, “Revoltător. Arhiepiscopia Tomisului susţine că şcolile îi sunt subordonate şi trebuie să participe la marşul antiavort. Ministerul Educaţiei: Nu e adevărat!”, de Nicoleta Onofrei

- 3.764 like-uri & share-uri.

Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Justice for all Justice for all
    Se apropie si timpul tau la mititica,trădăcene...tic-tac,tic-tac...

Trimite un comentariu

sus