Skip to main content

SHARED NEWS. Știrile pozitive au circulat în weekend: performanțele Cătălinei Ponor și ale lui Tiberiu Ușeriu

 
SHARED NEWS. Știrile pozitive au circulat în weekend: performanțele Cătălinei Ponor și ale lui Tiberiu Ușeriu

SHARED NEWS. Două știri pozitive s-au viralizat puternic în weekend. Cele mai distribuie materiele de pe site-urile de știri au avut în centru două performanțe: medaliile Cătălinei Ponor și maratonul extrem câștigat de românul Tiberiu Ușeriu.

Publicitate

Maratonistul Tiberiu Uşeriu şi gimnasta Cătălina Ponor au fost cei mai populari sportivi români în weekend. Ştirile despre performanţele celor doi au adunat zeci de mii de aprecieri şi distribuiri pe reţelele sociale. Cumulat, cele mai citite ştiri despre cei doi au adunat peste 70.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook.

Tiberiu Uşeriu a câştigat pentru a doua oară consecutiv cel mai dur ultramaraton din lume: un traseu de 566 de kilometri organizat la Cercul Polar, în 180 a ore. 

Subiectul a adunat, din două ştiri, peste 46.000 de aprecieri şi distribuiri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Cătălina Ponor a obținut, duminică, medaliile de aur la bârnă şi la sol la Cupa Mondială de la Baku. Ştirea despre performanţa gimnastei românce s-a viralizat rapid pe reţelele de socializare. Cele mai citite ştiri din top despre reuşita Cătălinei Ponor au adunat, cumulat, peste 26.000 de aprecieri şi distribuiri pe Facebook. 

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe Adevarul.ro, Digi24.ro, Stirilrprotv.ro, Digi24.ro şi Stiri.tvr.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri. 

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “Tibi Uşeriu a intrat în istorie. Românul a câştigat pentru a doua oară cel mai greu ultramaraton din lume”, de Bianca Sara 

- 33.417 likes & shares;

2. Digi24.ro, “Cătălina Ponor, aur la bârnă şi la sol la Cupa Mondială de la Baku”

- 17.791 likes & shares;

3. Stirileprotv.ro, “Tiberiu Useriu a castigat pentru al doilea an cel mai greu ultramaraton de pe planeta. Dupa cursa a fost preluat de doctori”  

- 12.769 likes & shares;

4. Digi24.ro, “Mărturia unei fete care a vrut să intre în jocul care împinge copiii spre tragedie”  

- 11.092 likes & shares;

5. Stiri.tvr.ro, “Cătălina Ponor, medaliată cu aur la bârnă și sol, în Cupa Mondială de la Baku” 

- 8.599 likes & shares.

 

Facebrands logo

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu