Skip to main content

SHARED NEWS. Zeci de mii de reacții pe Facebook la deputatul care e pregătit să folosească mitraliera cu care a luptat la Revoluție

 
SHARED NEWS. Zeci de mii de reacții pe Facebook la deputatul care e pregătit să folosească mitraliera cu care a luptat la Revoluție
foto: Adevarul.ro

Rețele sociale s-au încins după declarația deputatului PSD Cristian Rădulescu. Interviurile cu deputatul realizate de ziariștii Cristi Delcea și Mihai Voinea, de la Adevărul, au stârnit zeci de mii de reacții pe rețeaua socială. Împreună, cele două materiale, interviul și "dreptul la replică", au însumat zeci de mii de reacții.

Reamintim că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat luni că este ”pregătit să folosească din nou mitraliera AKM cu care a luptat la revoluție”, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Adevărul.

Publicitate

Ulterior, acesta a cerut să dea un alt interviu ”pentru reglarea situației”, doar că „de data asta scrieţi ce vreau eu, nu ce vreţi voi!“. Declarațiile politicianului au stârnit mii de reacții pe rețelele sociale.

"Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, spune că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: 'De ce mai stau ca proştii, acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?'. Mai mult, el ameninţă că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou", au scris luni jurnaliștii luni, pe site-ul Adevărul.

Ulterior, politicianul a cerut realizarea unui alt interviu, ”pentru reglarea situației”, solicitare acceptată de Adevărul. „De data asta scrieţi ce vreau eu, nu ce vreţi voi!“, a spus acesta jurnaliștilor. “Voi n-aţi fost autorizaţi să-mi luaţi interviu. N-a ştiut nimeni ce faceţi, trebuia să întrebaţi redacţia şi pe proprietarul ziarului”, a adăugat Cătălin Rădulescu.

”Trec câteva zile şi apare interviul. Şocat că nu s-a ales cu o odă, Rădulescu înroşeşte telefoanele şi mai vrea o dată. 'Vă prezentaţi mâine la Parlament şi reglaţi situaţia. Vreau un interviu drept la replică'.

La Parlament ne ia tare: 'Dacă vreţi să nu fiţi daţi afară amândoi şi să nu vă cer două milioane de euro daune, că aveţi familii, de data asta scrieţi ce vreau eu, nu ce vreţi voi'. Îi explicăm omeneşte că nu obişnuim să scriem la comandă şi că o să ne dea în judecată degeaba pentru că o să piardă procesul. Brusc, Rădulescu vrea să afle care e numele nostru mic şi se înmoaie la vorbă: 'Măi, Mihai! Măi, Cristi...'”, au scris cei doi jurnaliști în materialul publicat marți pe platforma de știri Adevărul.

Cele două materiale au adunat peste 21.000 de like-uri și share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

În topul celor mai apreciate articole publicate săptămâna aceasta pe site-urile de știri, au intrat materiale de pe platformele Adevarul.ro, Stirileprotv.ro, Stiri.tvr.ro și HotNews.ro.

Mențiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri și de share-uri.

Cele mai apreciate și distribuite articole, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:
 

1. Adevarul.ro, “Un deputat PSD cere ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie alungaţi cu tunurile de apă: 'Pentru ce mai stau acolo ca proştii?'”

- 15.724 share-uri și like-uri pe facebook;

2. Stirileprotv.ro, “A murit cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete. Artista suferea de ciroza hepatica” 

- 7.602 share-uri și like-uri pe facebook;

3. Adevarul.ro, “Deputatul cu mitraliera se întoarce: 'De data asta scrieţi ce vreau eu, nu ce vreţi voi!'”, de Mihai Voinea  

- 5.771 share-uri și like-uri pe facebook;

4. Stirile.tvr.ro, “Susţinere de la mii de utilizatori pentru Tibi Ușeriu pe reţelele de socializare. Bistriţeanul conduce maratonul de la Cercul Polar de Nord”  

- 3.609 share-uri și like-uri pe facebook;

5. Hotnews.ro, “Hotii si prostii lui Tiriac”, de Dan Tapalaga 

- 3.513 share-uri și like-uri pe facebook;

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu