Skip to main content

SHARED NEWS. Zeci de mii de reacţii pe Facebook la deputatul care e pregătit să folosească mitraliera cu care a luptat la Revoluţie

 
foto: Adevarul.ro
foto: Adevarul.ro

Reţele sociale s-au încins după declaraţia deputatului PSD Cristian Rădulescu. Interviurile cu deputatul realizate de ziariştii Cristi Delcea şi Mihai Voinea, de la Adevărul, au stârnit zeci de mii de reacţii pe reţeaua socială. Împreună, cele două materiale, interviul şi "dreptul la replică", au însumat zeci de mii de reacţii.

Publicitate

Reamintim că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat luni că este ”pregătit să folosească din nou mitraliera AKM cu care a luptat la revoluţie”, într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Adevărul.

Ulterior, acesta a cerut să dea un alt interviu ”pentru reglarea situaţiei”, doar că „de data asta scrieţi ce vreau eu, nu ce vreţi voi!“. Declaraţiile politicianului au stârnit mii de reacţii pe reţelele sociale.

"Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, spune că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: 'De ce mai stau ca proştii, acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?'. Mai mult, el ameninţă că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou", au scris luni jurnaliştii luni, pe site-ul Adevărul.

Ulterior, politicianul a cerut realizarea unui alt interviu, ”pentru reglarea situaţiei”, solicitare acceptată de Adevărul. „De data asta scrieţi ce vreau eu, nu ce vreţi voi!“, a spus acesta jurnaliştilor. “Voi n-aţi fost autorizaţi să-mi luaţi interviu. N-a ştiut nimeni ce faceţi, trebuia să întrebaţi redacţia şi pe proprietarul ziarului”, a adăugat Cătălin Rădulescu.

”Trec câteva zile şi apare interviul. Şocat că nu s-a ales cu o odă, Rădulescu înroşeşte telefoanele şi mai vrea o dată. 'Vă prezentaţi mâine la Parlament şi reglaţi situaţia. Vreau un interviu drept la replică'.

La Parlament ne ia tare: 'Dacă vreţi să nu fiţi daţi afară amândoi şi să nu vă cer două milioane de euro daune, că aveţi familii, de data asta scrieţi ce vreau eu, nu ce vreţi voi'. Îi explicăm omeneşte că nu obişnuim să scriem la comandă şi că o să ne dea în judecată degeaba pentru că o să piardă procesul. Brusc, Rădulescu vrea să afle care e numele nostru mic şi se înmoaie la vorbă: 'Măi, Mihai! Măi, Cristi...'”, au scris cei doi jurnalişti în materialul publicat marţi pe platforma de ştiri Adevărul.

Cele două materiale au adunat peste 21.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

În topul celor mai apreciate articole publicate săptămâna aceasta pe site-urile de ştiri, au intrat materiale de pe platformele Adevarul.ro, Stirileprotv.ro, Stiri.tvr.ro şi HotNews.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “Un deputat PSD cere ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie alungaţi cu tunurile de apă: 'Pentru ce mai stau acolo ca proştii?'”

- 15.724 share-uri şi like-uri pe facebook;

2. Stirileprotv.ro, “A murit cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete. Artista suferea de ciroza hepatica”

- 7.602 share-uri şi like-uri pe facebook;

3. Adevarul.ro, “Deputatul cu mitraliera se întoarce: 'De data asta scrieţi ce vreau eu, nu ce vreţi voi!'”, de Mihai Voinea

- 5.771 share-uri şi like-uri pe facebook;

4. Stirile.tvr.ro, “Susţinere de la mii de utilizatori pentru Tibi Uşeriu pe reţelele de socializare. Bistriţeanul conduce maratonul de la Cercul Polar de Nord”

- 3.609 share-uri şi like-uri pe facebook;

5. Hotnews.ro, “Hotii si prostii lui Tiriac”, de Dan Tapalaga

- 3.513 share-uri şi like-uri pe facebook;

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus