Skip to main content

Trei oraşe noi în reţeaua Radio Impuls. Discuţii pentru alte 20 de afilieri. Postul TV, la toamnă

 
Mihai Nicoară şi Ştefan Coroian, realizatorii matinalului Uzina de dume
Mihai Nicoară şi Ştefan Coroian, realizatorii matinalului Uzina de dume

Afilieri la reţea. Trei oraşe noi în reţeaua Radio Impuls. Postul care emite din Cluj se va auzi, din primăvară, în Bistriţa, Bacău şi Tulcea, în urma unor contracte de afiliere.

Publicitate

În total, reţeaua va emite în nouă oraşe - inclusiv în Bucureşti (pe 88 FM) - şi are în discuţii încă 20 de afilieri, spun reprezentanţii postului.

Detalii, în continuare:

Statiile nou afiliate Bistrita, Bacau si Tulcea au functionat timp de 2 ani sub denumirile de Traditional FM Bacau, Traditional FM Bistrita, respectiv Tulcea FM, fâcând parte din reteaua media detinuta de Societata Adway Direction.

După afiliere, vor transmite implicit programele radio Impuls sub denumirea de Impuls Bistrita, Impuls Bacau si Impuls Tulcea.

Sub noul nume, posturile se vor auzi de la mijlocul lunii mai.

Cât este program local, cât prin reţea?

"Toate statiile noastre au program local care consta in difuzarea buletinelor de stiri. Restul programului este transmis in toata reteaua, conform grilei de programe a radio Impuls cu sediul la Cluj-Napoca", au precizat, pentru Paginademedia.ro, oficialii Radio Impuls.

Radio Impuls ajunge, cu cele trei noi afilieri, pe nouă frecvenţe: Cluj, Timişoara, Sibiu, Constanţa, Braşov, Bucureşti, Tulcea, Bistriţa, Bacău.

"Suntem in discutii avansate cu 20 de statii locale din tara pe care le vom afilia retelei noastre pana in aceasta toamna. Ele vor retransmite programele radio Impuls in proportie de 40%", au mai spus reprezentanţii Radio Impuls.

Radio Impuls şi pe TV

Postul de radio va avea un "corespondent" şi pe TV. Postul Impuls TV urmează să fie lansat în toamnă.

"Momentan, suntem în discuţii şi negocieri cu distribuitorii", spun cei de la Impuls.

Televiziunea va transmite Live o parte din programele actuale ale Radio Impuls, printre care matinalul “Uzina de Dume “ si emisiunea “Party Zone” transmisa din cluburi din ţară.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gheorghe Ghivnici Gheorghe Ghivnici
    Cînd emiteți la Bacău! Primava a trecut.
  • Gheorghe Ghivnici Gheorghe Ghivnici
    Cînd emiteți la Bacău! Primava a trecut.

Trimite un comentariu

sus