Skip to main content

Trei orașe noi în rețeaua Radio Impuls. Discuții pentru alte 20 de afilieri. Postul TV, la toamnă

 
Trei orașe noi în rețeaua Radio Impuls. Discuții pentru alte 20 de afilieri. Postul TV, la toamnă
Mihai Nicoară și Ștefan Coroian, realizatorii matinalului Uzina de dume

Afilieri la rețea. Trei orașe noi în rețeaua Radio Impuls. Postul care emite din Cluj se va auzi, din primăvară, în Bistrița, Bacău și Tulcea, în urma unor contracte de afiliere.

Publicitate

În total, rețeaua va emite în nouă orașe - inclusiv în București (pe 88 FM) - și are în discuții încă 20 de afilieri, spun reprezentanții postului.

Detalii, în continuare:

Statiile nou afiliate Bistrita, Bacau si Tulcea au functionat timp de 2 ani sub denumirile de Traditional FM Bacau, Traditional FM Bistrita, respectiv Tulcea FM, fâcând parte din reteaua media detinuta de Societata Adway Direction.

După afiliere, vor transmite implicit programele radio Impuls sub denumirea de Impuls Bistrita, Impuls Bacau si Impuls Tulcea.

Sub noul nume, posturile se vor auzi de la mijlocul lunii mai.

Cât este program local, cât prin rețea?

"Toate statiile noastre au program local care consta in difuzarea buletinelor de stiri. Restul programului este transmis in toata reteaua, conform grilei de programe a radio Impuls cu sediul la Cluj-Napoca", au precizat, pentru Paginademedia.ro, oficialii Radio Impuls.

Radio Impuls ajunge, cu cele trei noi afilieri, pe nouă frecvențe: Cluj, Timișoara, Sibiu, Constanța, Brașov, București, Tulcea, Bistrița, Bacău.

"Suntem in discutii avansate cu 20 de statii locale din tara pe care le vom afilia retelei noastre pana in aceasta toamna. Ele vor retransmite programele radio Impuls in proportie de 40%", au mai spus reprezentanții Radio Impuls.

Radio Impuls și pe TV

Postul de radio va avea un "corespondent" și pe TV. Postul Impuls TV urmează să fie lansat în toamnă.

"Momentan, suntem în discuții și negocieri cu distribuitorii", spun cei de la Impuls.

Televiziunea va transmite Live o parte din programele actuale ale Radio Impuls, printre care matinalul “Uzina de Dume “ si emisiunea “Party Zone” transmisa din cluburi din țară.

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu