Skip to main content

B1 TV. Pleacă Barbu vine Barbu. Un fost TVR-ist, OTV-ist, PPDD-ist şi PNL-ist va avea o emisiune la B1 TV

 
B1 TV. Pleacă Barbu vine Barbu. Un fost TVR-ist, OTV-ist, PPDD-ist şi PNL-ist va avea o emisiune la B1 TV

Ziarist, politician, acum din nou ziarist. Tudor Barbu (58 de ani) îi va lua locul lui Nelu Barbu, în prime-time.

Publicitate

El va prezenta emisiunea Se întâmplă acum (acelaşi nume pe care îl avea programul lui la OTV), de luni până vineri, de la ora 18.00 până la 19.30/.

Reamintim că Nelu Barbu a intrat recent în echipa de comunicare a lui Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Tudor Barbu şi-a început cariera în media la TVR, înainte de 1989. În anii "de glorie" ai OTV, realiza emisiunea Se întâmplă acum. Când Dan Diaconescu şi-a înfiinţat partidul, Tudor Barbu intră în Partidul Poporului Dan Diaconescu şi ajunge în Parlament. Se mută apoi la PNL, partid pentru care candidează, fără succes, la ultimele alegeri.

Pentru a prezenta emisiunea de la B1 TV, Tudor Barbu a demisionat din Partidul Naţional Liberal.

Carte de vizită

Potrivit paginii de Wikipedia a fostului senator Tudor Barbu, acesta a lucrat la TVR înainte de anii 90, unde era funcţionar în arhiva de filmotecă. După 90, tot la TVR el a fost reporter la redacţia ştiri.

A avut o emisiune la TVR 2, apoi a trecut la Tele 7abc. A lucrat o perioadă şi la Pro TV, ca producător.

Între 2005 şi 2007 a fost membru în Consiliul de Administraţie al TVR.

Între 2007 şi 2012 Tudor Barbu a avut o emisiune la OTV, „Se întâmplă acum”.

Din decembrie 2012 a devenit senator de Gorj, din partea PP-DD. În 2016 a candidat din nou pentru un post de senator, din partea PNL, însă nu a mai intrat în Parlament.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leanca Ligia Leanca Ligia
    Îi mulțumesc din suflet domnului Barbu pentru afirmația făcută ieri:” Stați liniștiti dragi bunici, facem noi scut în fața dumneavoastră.”
  • BANU   PETRONELA BANU PETRONELA
    AS DORI SA VORBESC CU CINEVA CARE MAR PUTEA AJUTA SA IMI CLARIFIC PROBLEAMA CARE MA ADUCE LA DISPERARE NU STIU LA CINE SA APELEZ AJUTATIMA VA ROG SUNT O BATRINA DIN IASI MAM LASAT PACALITA DE PROPIUL COPIL SI MAM PUS GARANT CA SA FACA UN IMPRUMUT IN BANCA LA UN MOMENT DAT COPILUL NU A VRUT SA MAI PLATEASCA DIN CAUZA DATORIEI MI SA PUS SECHESTRU PE CASA IN FINE AM AUNS LA O INTELEGERE SA PUNEM IMPREUNA SA PLATIM ASTA ERA IN 2013 SI EU ERAM PENSIONATA PE CAZ DE BOALA SI AVEAM O PENSIE DE 73O AM RAMAS CU DATORII LA INTRTINERE AM FACUT IMRUMUT LA 2 BANCI CA SA IMI POT ACHITA O PARTE DIN DATORIILE PE CRE LE AVEAM LA TV SI LA RADIO SE ANUNTA CA CINE PLETESTE PINA PE DATA DE 31 MARTIE A ANULUI IN CURS SE REZILIEAZA PENALIZARILE AM UMBLAT LA MULTE BANCI IN IASI PINA CIND AM DAT DE O DOAMNA DRAGUTA CARE MA AJUTAT SA FAC ALT IMPRUMUT SA ACHIT ACELE DOUA BANCI SI SAMI REMIIE SA PLATESC SI RESTUL DE DATORII CARE LE MAI AVEAM LA INTRETINRE AM RAMAS CU PENALIZARILE AM O PENSIE DE 922 RATA LA O BANCA ESTE 456 SI ALTA DE 369 PENTRUCA AM MAI FACUT IMPRUMUT LA ALTA BANCA SA DAT O LEGE PENTRU REZILIEREA PENALIZARILOR CINE BENEFICIEAZA DE EA SAU UNDE TREBUIE SA MA ADRESEZ PENTRUCA AM FOST DATA IN JUDECATA SI NU AM DE UNDE SA PLATESC NUMI RAMINE DIN PENSIE MAI NIMIC 103 RON DIN CARE TREBIE SA IAU MEDICAMENTE CURETUL ELECTRC INTRETINEREA CARE AM AJUNS CU EA LA ZI NU STIU DACA MA CREDETI CA NU AM CE SA PUN PE MASA VIN SARBATORILE AM SA GASESC EU O PINE SA O MANINC VA ROG NAI MULT SA MA AJUTATI SA SCAP DE ACEASTA PROBLEMA SAU SA MA INRDRUMATI UNDE TREBUIE SA MERG 5 ANI TREBUIE SA PLATESC BANCILE ASTEPT UN RASPUNS DE LA DV SI VA DORESC MULT SUCCES IN ANUL CERE VINE MULTA SANATATE LA INTREGUL COLECTIV SARBATORI FERICITE
  • csatlos cel ungur NAME csatlos cel ungur NAME
    daca esti un pui de LELE ,
    1- tata-hotz
    2- mama- parasuta
    ...in lumea asta prost facuta
    unde *** comenteaza
    (in loc sa ...) -si ia macar bacu"
    ...Dar ce sa te miri Neicusorule __
    ca de astia genu: pupaza" Dora Zorca
    parasuta -Livia Pila
    e plin nene, ista soi , -n toata tara,
    -PSD - de la Bucalesti, pana-n Cimisoara...
  • Lalita Lalita
    Poate este unul din rarii reporteri care are capul pe umăr ,care încearcă sa restabilească realitate in țărișoară asta condusă de hoți,rai făcători care nu vor altceva decât sa se îmbogățească pe spinarea poporului.Trezitiva oameni buni,politicienii își bat joc de noi cu o politica de doi bani!
  • Anton Sanda Anton Sanda
    Stimate dle Barbu,
    V-am descoperit de curând emisiunea la B1 și îmi place. Vă apreciez și pentru faptul că vorbiți o limbă română corectă și nu sunteți contaminat de virusul idiot al ”cași-ului”, care mă enervează la culme. Dl Paraschivescu, în una din pastilele sale îl numește un țopism. Și eu am publicat un material pe această temă în Dilema Veche. L-am intitulat Cașicofonia.
    Cu toată aprecierea șți simpatia, trebuie să vă spun că temperamental dvs vulcanic v-a împins ieri la comiterea unei grteșeli: i-ți numit nemernici pe medicii care i-au permis bietului canceros să mănânce orice. Nu cunosc situația și nici dvs nu o cunoașteți. Știm doar că omul a slăbit teribil și putem presupune că e în fază terminală. Poate că medicii s-au gândit că în aceste ultime momente nu mai are nici o im portanță regimul alimentar, it makes no difference, cum zic englezii, și că i se poate oferi măcar satisfacția unei mâncări gustoase . Dacă este așa, medicii n-au fost nemernici, ci doar omenoși .
    Cu stimă,
    Anton Sanda
    PS am trtimis acest comentar cekuikat bTB. M-am prins abia acum
  • Oana Oana
    Altu nu gasea , pfff ....
  • Dora Zorca Dora Zorca
    Nu am uitat nici cum umbla ca un bezmetic in iunie 1990 ca sa apere atitudinea impusă Tvr de binomul Theodorescu -Emanuel Valeriu in privința mineriadei. Tudor Barbu este un mercenar. Numai bun pentru lucrurile murdare ce se petrec acum la b1tv.
  • Sebi Sebi
    Ati uitat ca a fost in CA TVR din partea PRM.
  • Dora Zorca Dora Zorca
    Ce ai cu bietul Barbu, Livia? Eu il stiu de cînd cară casete. Nu ar fi cu nimic mai rău decit Ionuț Cristache. Alta catastrofa adusa prin ordin de la PAS de doamna Radu.
  • livia pila livia pila
    Sigur, am si un motiv de bucurie. Bine ca s-a dus Barbu la b1tv si nu l-a adus Irina Radu la TVR. Cit de neinspirata este doamna pedegista in alegerea colaboratorilor, puteam avea si o asemenea surpriza. Sigur, timpul nu-i pierdut. Nazbitiile Irinei Radu, ale lui Zgabercea, ale lui Calota, ale Carlitei Tompea, ale parasutatului Cristian Coman sunt departe de a fi ajuns la final. Ce conteaza că la TVR 1 nu se mai uita nimeni, ca in februarie suntem dupa Antena Stars? Coana Radu ia pe mai departe 18000 de lei pe luna.
  • livia pila livia pila
    Doamne pazeste! Asta, saracul, e rau de tot..... Ne amuzam tare bine in TVR pe seama lui.

Trimite un comentariu

sus