Skip to main content

VIDEO. Smiley şi-a lansat vlog şi ia lecţii de la vloggeri deja faimoşi. Cine e în primul episod

 
VIDEO. Smiley şi-a lansat vlog şi ia lecţii de la vloggeri deja faimoşi. Cine e în primul episod

Mai mult Smiley în online. Artistul care sărbătoreşte anul acesta 10 ani de carieră solo a decis să devină şi vlogger. El a lansat pe canalul său de YouTube un prim episod cu noua sa postură de vlogger: un curs intensiv de vlogg-ing cu Mikey Hash.

Publicitate
Pe canalul său de YouTube, sub titlul de Smiley Omul, artistul dă startul şcolii de vlogging, iar în primul episod îl are invitat pe Mikey Hash, urmând să ia lecţii în următoarele episoade şi de la alţi profesori cu notorietate în acest domeniu.

Smiley: „Mi-am dat seama că sunt destul de mult pe TV şi prea puţin online, prea puţin pe YouTube, prea puţin conectat zi de zi la oameni. De aceea, mi-am propus să stabilesc o legatură mai directă cu ei. E o provocare pentru mine şi am vrut să învăţ cum se face treaba asta de la cei mai buni, de la oamenii care fac vlogging de ceva vreme şi o fac foarte bine. Am multe de învăţat, dar dacă voi simţi că îmi place, că aşa oamenii vor putea să îl cunoască mai bine pe Smiley Omul, atunci mă apuc serios de treabă.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus