Skip to main content

VIDEO. Smiley și-a lansat vlog și ia lecții de la vloggeri deja faimoși. Cine e în primul episod

 
VIDEO. Smiley și-a lansat vlog și ia lecții de la vloggeri deja faimoși. Cine e în primul episod

Mai mult Smiley în online. Artistul care sărbătorește anul acesta 10 ani de carieră solo a decis să devină și vlogger. El a lansat pe canalul său de YouTube un prim episod cu noua sa postură de vlogger: un curs intensiv de vlogg-ing cu Mikey Hash. 

Pe canalul său de YouTube, sub titlul de Smiley Omul, artistul dă startul școlii de vlogging, iar în primul episod îl are invitat pe Mikey Hash, urmând să ia lecții în următoarele episoade și de la alți profesori cu notorietate în acest domeniu.
Publicitate

Smiley: „Mi-am dat seama că sunt destul de mult pe TV și prea puțin online, prea puțin pe YouTube, prea puțin conectat zi de zi la oameni. De aceea, mi-am propus să stabilesc o legatură mai directă cu ei. E o provocare pentru mine și am vrut să învăț cum se face treaba asta de la cei mai buni, de la oamenii care fac vlogging de ceva vreme și o fac foarte bine. Am multe de învățat, dar dacă voi simți că îmi place, că așa oamenii vor putea să îl cunoască mai bine pe Smiley Omul, atunci mă apuc serios de treabă.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu