Skip to main content

VIDEO. Surprinsă, surprinsă, dar lavaliera? Cum a prins-o Antena 3 pe Gabriela Firea la treabă

 
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Surprize, surprize...regizate. La Antena 3. „Să o surprindem pe Gabi la lucru”, îi spune lui Mihai Gâdea consiliera primăriţei Capitalei. Scena „unu” are loc chiar la uşa biroului Gabrielei Firea. Actorii: Ligia Enache, consiliera Gabrielei Firea, şi Mihai Gâdea, venit să facă un reportaj, în teren, din sediul renovat al Primăriei Capitalei.

Publicitate

Scena doi: Mihai Gâdea deschide uşa pentru a o surprinde pe Gabriela Firea, la treabă, chiar în toiul unei şedinţe „importante”. Doar că, surpriză: Gabriela Firea era deja „pregătită” pentru reportajul lui Gâdea: avea la gât microfonul lavalieră, agăţat discret pe rochie.

Scena trei: Chiar şi cu lavaliera instalată absolut întâmplător la gât, Gabi Firea recunoaşte că a fost surprinsă: „Ne-aţi surprins într-o şedinţă”, i-a spus Firea lui Mihai Gâdea, în timp ce se pupau pe ambii obraji.

Momentul, alături de un interviu amplu luat de Gâdea Gabrielei Firea a fost luni seara la Antena 3.

Într-un mod similar l-a „surprins” Cristi Tabără pe şeful său de la Prime TV Vlad Plahotniuc. Nu numai că Plahotniuc avea lavaliera pusă, însă când i-a deschis uşa lui Tăbără, cadrul următor era filmat din casă, semn că era deja „plantat” un cameraman în interiorul apartamentului, pentru „surpriză”.

VEZI Filmul cu „O zi din viaţa lui Vlad Plahotniuc”, pe Paginademedia.ro, AICI

Colajul video a fost realizat de Cronica Cârcotaşilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DELIA DELIA
    Interesant plin de.... icoane si la tv emisiune culinara pe ANTENA 3..din cate stiu eu in sedinte nu se urmaresc astfel d eprograme daca e o sedinta ..IMPORTANTA
  • Bau Bau
    Antena 3=*** Tv
  • alex2 alex2
    Nu e o facatura. Dansa poarta lavaliera tot timpul, e fashion statement.
    Poarta si casca in ureche, tot ca accesoriu fashion.
  • fake show fake show
    Gadea si Vrancioaia trebuie sa se angajeze la Kanal D sa lucreze cu regele fake-showurilor : Ernest.

Trimite un comentariu

sus