Skip to main content

VIDEO. Surprinsă, surprinsă, dar lavaliera? Cum a prins-o Antena 3 pe Gabriela Firea la treabă

 
VIDEO. Surprinsă, surprinsă, dar lavaliera? Cum a prins-o Antena 3 pe Gabriela Firea la treabă
Gabriela Firea

Surprize, surprize...regizate. La Antena 3. „Să o surprindem pe Gabi la lucru”, îi spune lui Mihai Gâdea consiliera primăriței Capitalei. Scena „unu” are loc chiar la ușa biroului Gabrielei Firea. Actorii: Ligia Enache, consiliera Gabrielei Firea, și Mihai Gâdea, venit să facă un reportaj, în teren, din sediul renovat al Primăriei Capitalei. 

Publicitate

Scena doi: Mihai Gâdea deschide ușa pentru a o surprinde pe Gabriela Firea, la treabă, chiar în toiul unei ședințe „importante”. Doar că, surpriză: Gabriela Firea era deja „pregătită” pentru reportajul lui Gâdea: avea la gât microfonul lavalieră, agățat discret pe rochie.  

Scena trei: Chiar și cu lavaliera instalată absolut întâmplător la gât, Gabi Firea recunoaște că a fost surprinsă: „Ne-ați surprins într-o ședință”, i-a spus Firea lui Mihai Gâdea, în timp ce se pupau pe ambii obraji.  

Momentul, alături de un interviu amplu luat de Gâdea Gabrielei Firea a fost luni seara la Antena 3. 

Într-un mod similar l-a „surprins” Cristi Tabără pe șeful său de la Prime TV Vlad Plahotniuc. Nu numai că Plahotniuc avea lavaliera pusă, însă când i-a deschis ușa lui Tăbără, cadrul următor era filmat din casă, semn că era deja „plantat” un cameraman în interiorul apartamentului, pentru „surpriză”. 

VEZI Filmul cu „O zi din viața lui Vlad Plahotniuc”, pe Paginademedia.ro, AICI

Colajul video a fost realizat de Cronica Cârcotașilor

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu