Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul, titlu de ziar satiric: ”Parlamentul lansează un festival naţional, apreciat în mod deosebit de către infractori: Dezincriminariada”

 
PRESA DE AZI. Adevărul, titlu de ziar satiric: ”Parlamentul lansează un festival naţional, apreciat în mod deosebit de către infractori: Dezincriminariada”

PRESA DE AZI. Adevărul deschide ediţia de azi cu un titlu în formatul ziarelor de satiră: "Parlamentul lansează un festival naţional, apreciat în mod deosebit de către infractori: Dezincriminariada".

Publicitate

Cotidianul scrie azi despre "avalanşa de iniţiative legislative" din Parlament, care propun dezincriminarea unor fapte penale dintr-o serie de domenii.

Potrivit Adevărul, "Nou Parlament îşi începe mandatul cu o avalanşă de iniţiative legislative menite să dezincrimineze fapte penale din cele mai variate domenii: de la Codul Penal la legea societăţilor comerciale, de la legislaţia privind finanţarea partidelor la cea referitoare la integritatea funcţiei publice."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

România liberă: "Soţii Grasu, baronii Salvării"

Potrivit RL, "soţul este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Soţia este şefa Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov. Amândoi sunt fondatorii unei asociaţii sponsorizate de firme care au contracte cu instituţia pe care o conduce dr. Alis GRasu."

Evenimentul zilei: "Cum mi-am petrecut o noapte cu Laura Codruţa Koveşi şi Florian Coldea. Turul doi al alegerilor prezidenţiale din 2009, o poveste nespusă."

Libertatea: "A dat grădiniţa pe pistolul mitrlieră"

"O fostă educatoare din Brăila a devenit luptătoare în Poliţia Militară, iar acum se antrenează cot la cot cu bărbaţii la Baza Mlitară Kogălniceanu. Sabina Solomon are 29 de ani şi spune că e gata să plece în Irak sau Afganistan", scrie Libertatea.

Cotidianul: "România, o ţară ultra supravegheată"

"NSA şi SRI-ul au avut şi au şi în prezent în derulare proiecte care dispun de o similaritate aproape perfectă. Amandouă instituţiile şi-au propus să stocheze şi să poată accesa date confidenţiale privind populaţia statelor unde operează, respectiv Statele Unite ale Americii şi România", conform Cotidianul.

Gazeta Sporturilor: "FCSBizon"

"Când Alibec nu e în formă, Gnohere e responsabil cu golurile roş-albaştrilor. Becali se felicită că a dat două milioane de euro pe cuplul de atacanţi care a decis toate cele patru victorii ale steliştilor din play-off. Rivalele FCSB par extenuate, ieri niciuna dintre ele nereuşind să marcheze", conchide GSP.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus