Skip to main content

Ziua Antenei. Lider cu Chefi la cuţite, lider cu Acces direct, lider şi în prime-time pe comercial şi urban

 
Ziua Antenei. Lider cu Chefi la cuţite, lider cu Acces direct, lider şi în prime-time pe comercial şi urban

Acces Direct şi Chefi la cuţite au fost luni programele de forţi ale Antenei 1, cele care au pus postul în poziţia de lider pe mai multe tronsoane.

Publicitate

Antena 1 a fost lider:

  • în prime-time, pe publicul comercial şi la oraşe.
  • a fost lider cu Acces Direct pe toate targeturile.
  • pe primul loc în audienţe cu Chefi la Cuţite, la oraşe şi pe publicul comercial

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de marţi, pe intervalul Chefi la cuţite:

NAŢIONAL. Kanal D a avut naţionalul. Postul turcesc a avut cu serialul Dragoste infinită o medie de 1,5 milioane de privitori în fiecare minut de difuzare, în cele trei ore de intersecţie cu Chefi la cuţite. Cooking show-ul de pe Antena 1 a obţinut o medie de 1,3 milioane de persoane, în timp ce Pro TV a fost pe trei cu aproape 1,2 milioane, media.

Digi Spor a fost a patra televiziune, cu meciul Steaua (FCSB) - Viitorul, meci încheiat cu 1 la 1.

URBAN. Chefii au fost şefi la oraşe. Antena 1 a obţinut o medie de aproape 800.000 de orăşeni. Locul al doilea a fost al kanal D: 730.000 media. Pro TV, cu Uite cine dansează pe interval, a avut o medie de 620.000 de privitori.

COMERCIAL. Pe publicul comercial, show-ul Antenei 1 a fost lider detaşat: pjumătate de milion, media pe minut. Antena 1 a avut un avans de 200.000 de persoane faţă de Pro TV, care a avut locul al doilea.

Acces direct, lider cu soţul cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete

Emisiunea Acces Direct, prezentată acum de Mirela Boureanu Vaida, a fost lider detaşat, avându-l invitat pe Cornel Galeş, soţul cântereţei Ileana Ciuculete, care s-a stins luna trecută.

Emisiunea a fost urmărită, în medie, de 1,3 milioane de persoane din toată ţara, cu aproape 400.000 de persoane peste Pro TV.

Aproape jumătate din cei 1,3 milioane erau de la oraşe. Pe comercial, postul a avut o medie de 200.000 de privitori.

ÎN PRIME-TIME. Pe intervalul 19.00 - 23.00, Antena 1 a avut prima poziţie la oraşe şi pe publicul comercial. 720.000 a fost media de telespectatori obţinută de Antena 1 în intervalul amintit. Pro TV a fost pe doi, cu aproape 700.000, media.

Pe comercial, Antena 1 a avut un avans de 100.000 de privitori în faţa Pro TV? 410.000, media Antenei 1 vs 310.000, media Pro TV.

Audienta posturilor TV marţi, 24 aprilie, pe intervalul Chefi la Cuţite (20.30 - 23.30), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 1.509.000 8.4 18.3
2 Antena 1 1.328.000 7.4 16.1
3 Pro TV 1.196.000 6.7 14.5
4 DigiSport 1 552.000 3.1 6.7
5 Romania TV 310.000 1.7 3.8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marţi, 24 aprilie, pe intervalul Chefi la Cuţite (20.30 - 23.30), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 794.000 8.2 17.6
2 Kanal D 727.000 7.5 16.1
3 Pro TV 617.000 6.3 13.7
4 DigiSport 1 405.000 4.2 9
5 Antena 3 192.000 2 4.2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV marţi, 24 aprilie, pe intervalul Chefi la Cuţite (20.30 - 23.30), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 501.000 11 27.2
2 Pro TV 293.000 6.5 15.9
3 Kanal D 233.000 5.1 12.7
4 DigiSport 1 172.000 3.8 9.3
5 Acasa 44.000 1 2.4

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stela Stela
    Ce rating au serialele Pretul dragostei si Pasiune si putere ?
  • mile mile
    sgiu, era inclus in stire generala si kanal d s-a laudat ca au fost lideri la national , dar la comercial astea sunt audiente , martea viitoare poate le publica
  • sgiu sgiu
    mile,unde ai scos-o cu antena 1 lider marți?
    Ca pe a1.ro nu am vazut.
    Si aseară?Audiențe?
  • mile mile
    stefan , nu ai inteles, am spus ca oamenii care se uita la acces direct au acest drept , eu nu ii judec , dar mauit la alte lucruri , voi comentati de altii , dar cand e vorba de emisiuni educative nu va uitati , e greu de inteles despre ce se discuta acolo, ori filme , ori acces direct, nu ai nimic de invatat
  • StefanS StefanS
    scuze mile fiindca te retin. mi-a picat fisa. ai mentionat ca nu ma uit la emisiuni de cultura generala si din aeasta cauza nu am dreptul sa vorbesc despre Acces Direct sau despre Capatos.
    in acceptia ta acestea sunt emisiuni de cultura generala?
    ii rog frumos sa ma ierte pe cei plictisiti de dialogul meu cu mile. n-o sa se mai intample. sper.
  • StefanS StefanS
    asa este mile. nu ma uit la Acces Direct sau la emisiunea lui Capatos si nu am dreptul sa comentez. si nu le-am comentat vreodata. ba mai mult, nu m-am comentat nici o emisiune sau post tv.
    nu am zis nimic de rau despre emisiunea prezentata de Virgil Iantu. atat cat am vazut mi-a adus aminte de Conquiztador. il jucam pe net acum cativa ani. cauta-l si poate il mai gasesti. daca te mai tine memoria poate iti amintesti de Risti(Stii) Si Castigi(varianta neaosa pentru Jeopardy) sau Lantul Slabiciunilor(Weakest Link), Vrei Sa Fii Miliardar sau chiar Robingo. in timpul asta altii aveau Ciao Darwin sau emisiuni pe baza jocului de bingo.
    si nu mai bine citesti ceva decat sa te bazezi pe tv?
    eu tot spun ca pentru a te da interesant vorbesti despre emisiuni doar din promo-uri si te enerveaza oricine nu are aceeasi parere cu tine.
  • F F
    Așa e mile. Și Antena e televiziunea cea mai apropiata de tarile civilizate după tine? Cine ar putea crede asta? Cu siguranță nu o persoana prea educata sau care consuma producții de televiziunile care nu se adresează publicului larg.
  • mile mile
    stefan, vad ca te uiti doar la divertisment , e bine , deci la cultura generala nu , atunci nu ai dreptul sa vorbesti de acces direct sau capatos , romania e departe de tv din tarile civilizate , pacat ca nu o sa schimbe grila de programe nici peste 10 ani
  • StefanS StefanS
    gata mile, am inteles. 2 zile pe saptamana(joi si vineri) vezi emisiuni(uneori 2-3 in acelasi timp)de pe 'nspe posturi din Serbia, Italia, Franta si Romania iar 5 zile esti calare pe A1.
    ai totusi dreptate. nu ma uit la tv cat te uiti tu. eu, de luni pana vineri, am timp de South Park, The Middle, Family Guy(Comedy Central) si de Archer, Iron Fist sau That '70s Show(Netflix). dar nu toate in fiecare zi. vineri la Taboo(HBO) si Romanii Au Talent. duminica poate prind vreo premiera la HBO sau descarc un film de pe torente(stiu ca nu-i frumos). am uitat de Romania Te Iubesc.
    + Moto GP cand e etapa. si fara nicio preparatie poate nimeresc Count Custom, Misfit Garage, Fast 'N Loud, Swamp People, Mountain Men. da sunt mai mult reluari asa ca bad mojo.
    hai ca te-am lasat ca-ti incep emisiune de azi.
    vizionare placuta!!!
  • mile mile
    stafan, trebuie sa si citesti despre aceste tv , istoria lor , nu poti sa intelegi de ce la ei cultura generala are loc si la tv comerciale , eu ma uit la rts 1 - la 7.30 in fiecare zi la concurs , la 8.00 castiga romania tvr 2 , la 9.00 seriale sarbesti , cu exceptia cand sunt carcotasii si zaza sing miercuri , la chefi dupa ora 10.00 luni si marti , la stiri putin , in special externe tvr , vineri la gala umorului tvr 2 sau film, sambata la teleenciclopedia , te cunosc de undeva sau film , duminica iumor , singura emisiune de talent care o urmaresc intreaga , serialele simpsones si bundy si ocazional izolati in romania tvr1 , odata-n viata , dokubox tv , tv5, rai uno , dar tv din serbia incarca pe youtube toate emisiunile si daca le pierzi ,le vezi si acolo
  • Alinca777 Alinca777
    Vai,pagina de media.Degeaba aveti trafic mare,daca o buna parte din ele e ceva gen:
    -Jucaria mea e mai buna!
    -Nu,a mea!
    Mai bine scoateti rubrica asta
  • StefanS StefanS
    mile, eu tot cred ca esti un mare trombonist. e practic imposibil sa te uiti la tv cat spui tu ca te uiti. si daca ajungi sa emiti pareri doar dupa ce vezi grila de programe, esti razna rau de tot.
    daca esti de acord eu iti spun la ce ma uit eu la tv dar imi spui si tu la ce te uiti.
    altfel nu cred ca te uiti la cate spui.
  • mile mile
    stafan, de ce vorbesti daca nu sti , firma de cablu a noastra are 4 canale sarbesti , ii obliga si legea minoritatilor , tu nu sti sa te uiti pe ghidul tv al acestor posturi straine , e atat de greu sa vezi ce grila au , stiu despre tv mai mult decat tine , tv nationala din serbia este peste toate cele comerciale
  • StefanS StefanS
    mile, mai baiete, esti un mare mincinos.
    cand ai tu timp sa te uiti la emisiuni pe posturile sarbesti cand tu stii tot ce se intampla la A1 minut de minut. cine transmite in Romania posturi sarbesti? te rog sa nu spui ca le urmaresti pe net, ca nu te cred.
    si oricat de mult timp ai avea tot nu te poti uita cat afirmi tu ca te uiti la tv. pana acum stiai tot ce misca pe la BBC, TF1(desi nu se difuzeaza in Romania). acum mai stii si ce difuzeaza sarbii iar TVR a devenit pentru tine ceva cotidian.
    oare nu esti ruda cu Pinochio?
  • mile mile
    stim mareane , e o greseala de zi , dar audientele sunt bune

Trimite un comentariu

sus