Skip to main content

BLOGOSFERĂ. A venit căldura, s-au schimbat interesele. Un articol despre renovări, în topul de weekend

 
BLOGOSFERĂ. A venit căldura, s-au schimbat interesele. Un articol despre renovări, în topul de weekend
foto: Adelaparvu.com

BLOGOSFERĂ. A venit căldura, încep renovările. Sute de oameni de pe reţelele sociale au urmărit în weekend un articol despre cum şi-a renovat un cuplu din Polonia apartamentul de numai 39 de metri pătraţi.

Materialul, publicat pe blogul Adelaparvu.com, a adunat aproape 1.700 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Din material:

"Da, locuințele mici sunt o provocare pentru toată lumea, de la cei cu experiență în amenajări interioare la cei fără experiență. Și totuși, un ochi avizat contează, mai ales atunci când are de-a face cu artele vizuale.

În cazul de față cuplul care a cumpărat locuința de față într-o clădire veche din capitala Poloniei, a decis să renoveze pe cont propriu. Știau că se înhamă la un proiect care le va lua timp, că se vor lovi de probleme tehnice, dar au mizat pe talentul prietenei lor, pictoriță, ca să-i ajute să obțină o atmosferă plăcută la interior."

Topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe bloguri este ocupat de platformele Adevaparvu.com, Tolo.ro, Printesaurbana.ro, Buhnici.ro şi Petreanu.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri. 

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend în blogosferă, potrivit unei monitorizăei Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adelaparvu.com, “Și-au renovat singuri locuința de 39 mp”

- 1.669 likes & shares

"Știau că se înhamă la un proiect care le va lua timp, că se vor lovi de probleme tehnice, dar au mizat pe talentul prietenei lor, pictoriță, ca să-i ajute să obțină o atmosferă plăcută la interior. Când au cumpărat studioul de 39 mp, fiecare încăpere era compartimentată."

2. Tolo.ro, “Primăria încalcă dreptul la libera exprimare! De când administraţia unui teatru aflat în grija Gabrielei Firea decide se gândesc cei de pe scenă?" 

- 1.365 likes & shares

"Dacă am accepta explicația teatrului, (3) nici pe Stadionul Național, un spațiu al sportului prin definiție, aflat de asemenea în administrarea Primăriei, nu se putea organiza în septembrie 2014 lansarea candidaturii lui Victor Ponta în cursa prezidențială."

3. Printesaurbana.ro, “Sunt încă un copil. Al tău!"

- 1.294 likes & shares

"Ştiu cum te simți. Mă simt și eu la fel ca tine uneori. Speriată pentru copilul tău, disperată să ajuți, plină de dor, de regrete, poate. Obosită.

Nu-mi pot imagina cât de greu ți-a fost. Cu copil mic în facultate, cu copil lăsat la bunici în timpul săptămânii, cu serviciu în fabrică, în schimburi, cu nimic de cumpărat din magazine în afară de borcane cu mazăre, cu petreceri date cu pătura în geam, cu bărbatul plecat în străinătate pentru niște bani în plus, cu vacanțe din doi în doi ani, că nu erau bani. Singură cu un copil deja măricel, cu un salariu mediu, cu mii de griji și apăsări, decizii și coșmaruri poate."

4. Buhnici.ro, “VLOG – Am făcut 10.000 de pași într-o zi! + GIVEAWAY”

- 1.277 likes & shares

"Și la cei 10.000 îi adaug și pe cei făcuți până la metrou și înapoi. Să știți că nu vreau să mă laud doar cu cifra asta, recordul meu înregistrat este 29.000 de pași într-o singură zi. Sigur, era vorba de o zi de târg la CES. Pentru cei 36 de ani ai mei zic că este de lăudat."

5. Petreanu.ro, “Efectul Streisand la Teatrul Excelsior”

- 1.054 likes & shares

"În 2003, Barbra Streisand a dat în judecată un fotograf și un site pentru “violarea vieții private”, cerându-le despăgubiri de 50 de milioane de dolari și retragerea de pe site-ul respectiv a unei imagini aeriene, făcută de la mare distanță, cu vila ei de pe malul Pacificului.

Până la acțiunea în justiție, fotografia fusese descărcată de 6 ori. După ce știrea despre proces a devenit publică, fotografia a fost descărcată de 420.000 de ori – și asta doar în prima lună. Acesta este “efectul Streisand” – când cineva vrea să interzică fără rost și fără cap ceva și obține efectul contrar."

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu