Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran: cum se gestionează Bugetul ţării? Lupi care sfâşie un hoit

 
BLOGOSFERĂ. Moise Guran: cum se gestionează Bugetul ţării? Lupi care sfâşie un hoit
Foto: biziday.ro

BLOGOSFERĂ. Moise Guran a făcut o analogie între modul în care politicienii gestionează Bugetul ţării şi un tablou prezentat pe Animal Planet, cu o haită de lupi care sfâşie un hoit. Materialul, publicat pe blogul personal, a adunat mii de reacţii.

Publicitate

"Ușor întristat, îmi amintesc de o știre din weekend despre știrile false din România. Spre deosebire de alte părți, ele sunt lansate chiar de autorități. Dar la știri sunt numai lucruri pozitive. Dacă pricepi ce se întâmplă, te apucă cheful de muncă. 

După care schimb din greșeală pe Animal Planet, unde niște lupi se sfâșâie mai cinstit pe o halcă de carne. Trag de hoit, mai mârâie unul la altul, dar în final, mănâncă. Nu e jurnal de știri, dar e, oricum, cam același tablou", spune Moise Guran.

Materialul publicat ieri de Guran pe blogul personal, cu titlul "Tablou cu lupi, mârâind la hoit (și, uneori, unii la alții)”, a adunat aproape 4.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

În topul celor mai apreciate şi distribuite opinii publicate ieri în blogosferă au intrat materiale de pe blogurile Biziday.ro, Printesaurbana.ro, Adelaparvu.ro şi Blogurile Adevărul.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri. 

Cele mai apreciate şi distribuite opinii publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Biziday.ro, “Tablou cu lupi, mârâind la hoit (și, uneori, unii la alții)”

- 3.938 likes & shares

2. Printesaurbana.ro, “Palma administrată copilului: câteva păreri de la specialişti"

- 3.428 likes & shares

3. Adelaparvu.com, “Garsonieră de 33 mp cu pat și canapea în cameră”

- 1.958 likes & shares

4. Blogurile Adevarul, “Hoţul prins a devenit demnitar cinstit”, de Dan Ionescu  

- 795 likes & shares

5. Blogurile Adevarul, “Explozia din Petersburg: sfîrşitul modelului Putin”, de Vasile Ernu

- 741 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu a mai spus nimic de vreun cutremur de 10 grade? Imi place cum da lectii de economie un fost angajat al lui Felix Voiculescu care pe deasupra nu are nici macar pregatire economica. Singurul lui plus este ca de cand a plecat de la trustul lui Felix s-a pozitionat anti-psd si a fost alaturi de cei din strada. In rest, nu are decat defecte.

Trimite un comentariu