Skip to main content

Exploziile de la Dortmund, mai mult pe burtiere. Posturile de ştiri, doar câteva Breaking News în direct

 
Exploziile de la Dortmund, mai mult pe burtiere. Posturile de ştiri, doar câteva Breaking News în direct

UPDATE 2. Până să rămână un subiect de burtieră, B1 TV a alocat câteva minute exploziile, când acestea au avut loc. B1 TV a avut o intervenţie de 10 minute pe subiect, între 21.20 şi 21.30, în emisiunea Nadiei Ciurlin (cu Radu Banciu prin telefon). Ulterior, subiectul a rămas pe burtieră.

Publicitate

UPDATE. TVR 1 a întrerupt emisiunea România 9 cu Ionuţ Cristache pentru a discuta despre subiectul exploziilor care tocmai avuseseră loc. După emisiune, subiectul a existat pe o bandă galbenă.

O serie de explozii care au avut loc la Dortmund, în urma cărora meciul cu A.S. Monaco a fost anulat, au existat mai mult pe burtierele posturilor de ştiri din România. Subiectul a fost tratat aproape exclusiv pe burtiere. TVR 1 difuza România 9 şi a avut un moment cu un jurnalist de la departamentul externe. Digi a avut scurte live-uri la 21.15 şi la 21.30. Un live detaliat, pe subiect, a avut Digi 24 la aproximativ o oră şi jumătate-două, de la incident.

Detalii, în continuare:

Aseară, trei explozii au avut loc la Dortmund, lângă autocarul cu care jucătorii Borussia Dortmund mergeau către stadion, pentru meciul cu AS Monaco, din sferturile Ligii Campionilor. Fotbalistul Marc Bartra a fost rănit uşor.

În urma incidentului, meciul (care urma să aibă loc la 21.45) a fost anulat, urmând să se dispute în această seară.

Cum s-a văzut pe posturile de ştiri?

Subiectul de la Dortmund a existat pe burtierele staţiilor. Rareş Bogdan, pe Realitatea TV, a avut o discuţie live pe această temă cu fostul fotbalist Marcel Răducanu, după care a trecut la alt subiect.

TVR 1 difuza emisiunea România 9 când au avut loc exploziile. Au întrerupt discuţia pentru subiect, cu un redactor de la externe ân direct.

Ulterior, după emisiune, pe postul de actualităţi TVR 1 rula o burtieră galbenă, care vorbea de trei explozii la Dortmund. Programul postului public nu s-a mai întrerupt pentru subiect.

Câteva observaţii, în intervalul monitorizat de Paginademedia.ro (21.45-22.45):

La Antena 3 se discuta despre "scandalul implicării binomului în fraudarea alegerilor"

La Realitatea TV, după momentul cu Marcel Răducanu, Rareş Bogdan vorbea despre "cum ne poate ajuta Germania să de ridicăm ţara"

Pe România TV, "Kovesi, tupeu maxim: limuzina statului, folosită în afaceri private". Plus "un cadavru de 150 de kilograme".

La B1 TV, ceva cu "numele conspirativ al agentului Cocoş". Postul a avut zece minute pe subiect mai devreme, între 21.20 şi 21.30.

Ca Turcan lemne, o ironiza Dragoş Pătraru pe Raluca Turcan la emisiunea Starea Naţiei, care rula pe Digi 24. Digi 24 a vorbit despre subiect înainte de Pătraru, la 21.15 şi apoi la 21.30.

Relatare live pe subiect a fost la Digi 24, la 23.30, după Starea Naţiei.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Market Market
    Petrisor, ești praf. B1tv, de exemplu, a difuzat stirea inca de la 21,18 completată de comentariile lui BANCIU. Nu poți sa te trezești tu la 22,45, sa faci poze -cind deja cam toti trecuseră la alte subiecte- si sa trăiești cu impresia ca tot ei au ratat stirea. Breaking news-ul e atunci cind se întîmplă, nu atunci cind te trezești tu.
  • Mario Mario
    Total gresit, Digi24 a dat informatia imediat dupa incident, pe emisiunea Jurnalul de Seara.
  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    Distorsionati totul. Digi 24 A dat informația cu maxima promptitudine. Tvr 1 a avut o discuție telefonica intre Cristache și Tabăran. Subtirica. Tabaran era nepregatit. Discuția s-a produs la vreo 20 de minute după mișcarea profesionista de la Digi. În Secția Externe de la Tvr e haos. Ioana Dumitrescu nu are pregătirea necesara spre a asigura o conducere profesionista. Cum e aia? Discuție prin telefon? Tabaran relata de acasă? O nota proasta pentru Cristian Marin, pentru Liana Sandulescu, pentru Irina Radu. Tvr în adormire!
  • Dora Zorca Dora Zorca
    Irina Radu si-a facut prietena -pe Ioana Dumitrescu -sefa pe un post inexistent, desi respectivă nu are studii superioare încheiate. L-a facut abuziv director la Stiri pe Cristi Marin. Dumitrescu doarme. Marin e depăsit
    Iar in Tvr e haos.
  • borcapaulioan borcapaulioan
    aseara digi 24 a anuntat imediat cele intamplate in Dortmund doar ca Irina Radu era ocupata aseara fiindca se uita la romania tv !!!! bravo digi24
  • Adi Adi
    Digi a intrat dupa ora 24??? Asta da breaking news dupa patru ore ! ,,Profesionisti,, nu gluma!
  • Mihai Mihai
    Digi 24 a intrat in breaking news putin dupa ora 21, articolul este incorect.
  • livia pila livia pila
    Incorect. Digi tv a fost iar foarte bine. TVR 1 a dat stirea cu mult după ce ea fusese difuzata de altii. Halal post de actualitati! Halal Irina Radu si Ioana Dumitrescu. Dragos Tăbaran a relatat prin telefon. Avea o urgenta la toaleta si nu a putut intra intr-un studio? Bravo, Cristian Marin! Chiflă după chiflă!

Trimite un comentariu

sus