Skip to main content

FOTO. DE PAŞTE la Pro TV: Programe religioase în seara de Înviere: filmul Noe și slujba de la Mănăstirea Argeș

 
FOTO. DE PAŞTE la Pro TV: Programe religioase în seara de Înviere: filmul Noe și slujba de la Mănăstirea Argeș

Programul de Paște la Pro TV. Filme, emisiuni în ediții speciale și noul sezon al emisiunii Apropo TV, în grila de Paște a postului Pro TV. 

Grila pentru Sărbătorile de Paște debutează în Vinerea Mare, cu ”Românii au talent” și se încheie luni, a doua zi de Paște, cu ”Uite cine dansează”. Weekendul e cu filme. 

Publicitate

Sâmbătă, de la ora 20.30 este programat filmul ”Noe”, cu Russell Crowe, Anthony Hopkins şi Emma Watson. De la ora 23.15, Alex Dima transmite în direct Slujba de Înviere, de la Mănăstirea Curtea de Argeș.

Duminică, în prima zi de Paște, de la 12.30, Andi Moisescu debutează cu sezonul 25 al emisiunii Apropo TV. Detalii noutățile noului sezon, aici. De la ora 20.30 este programat filmul "Întâlnire explozivă", cu Cameron Diaz şi Tom Cruise.

Grila programelor de Paște de la Pro TV:

Vineri, 14 aprilie

20.30 -Românii au talent”

Sâmbătă, 15 aprilie

20.30 - filmul "Noe", cu Russell Crowe, Anthony Hopkins şi Emma Watson

23.45 - transmisiune directă a Slujbei de Înviere, de la Mănăstirea Curtea de Argeş, corespondent Alex Dima

Duminică, 16 aprilie

08.15 - filmul "Aventurile lui Tin Tin: Secretul licornului - Filmul urmărește aventurile unui tânăr și îndrăzneț reporter, Tin Tin, și ale câinelui său Snowy. Tin Tin pornește împreună cu căpitanul Haddock o vânătoare de comori pe nava scufundată a strămoșului lui Haddock.

12.30 - emisiunea Apropo TV, sezonul 25. Noul sezon se filmează într-un studio nou și are două rubrici noi: Bucătarium și Joyride

13.30 - filmul concertului susținut de Andra la Sala Palatului, la începutul anului. 

20.30 - filmul "Întâlnire explozivă", cu Cameron Diaz şi Tom Cruise

Luni, 17 aprilie

08.15 - filmul ”Ai tăi, ai mei și ai noștri” - El, amiral la Garda de Coastă, și ea, designer de genți, se îndrăgostesc și se căsătoresc, în ciuda faptului că ea are zece copii, iar el opt. Doi părinți și 18 copii de vârste diferite trăiesc sub același acoperiș, încercând să se înțeleagă și să se poarte ca o familie.

10.00 - filmul animat ”Rio în Rio de Janeiro”

12.00 - ediție specială ”Vorbește lumea” - invitați: Andreea Bănică, Ansamblul Doina Oltului, Elena Gheorghe împreună cu mama sa, Anastasia Lazariuc și mulți alții.

14.00 - filmul ”Războiul mireselor” - Kate Hudson și Anne Hathaway sunt prietene din copilărie și amândouă sunt cerute în căsătorie de iubiții lor în aceeași zi. Fetele își plănuiesc ziua nunții, alegând același loc și același organizator celebru. Din cauza secretarei uneia dintre ele, nunțile sunt programate în aceeași zi și niciuna nu vrea să renunțe în favoarea celeilalte, așa că devin rivale și fac totul să-și saboteze petrecerile

16.00 - ediție specială ”la Măruță” - Badea Ștefan, cel mai bătrân cioban din România, va zbura la 100 de ani pentru prima dată cu avionul. Dinu Iancu Sălăjanu își va prezenta casa, familia și tradițiile ardelenești, Sandu Lungu va veni cu soția și gemenii în platoul emisiunii, iar Lavinia Goște și Marius Zorilă, ajutați de Tudor de la Fly Project și de Alex Ceaușu, vor încinge grătarele și vor porni ospățul.

20.30 - emisiunea ”Uite cine dansează”, ediția a șaptea

 GALERIE FOTO:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Filmul "Noe" e o mizerie hollywoodiana. Nici nu l-as incadra la filme religioase. E o interpretare dusa in derizoriu a Vechiului Testament. Nota (5.8) de pe IMDB spune totul despre film.
  • Filmele de seara sunt bune,romanii au talent la fel,slujba da,duinica si luni la amiază....merge.
    Exceptând uite cine dansează,care va fi concura serios luni seara,pro tv are un program ok

Trimite un comentariu