Skip to main content

Radu Tudor de la TVR e, de acum, Radu ANDREI Tudor: ”ca să punem capăt confuziei cu Radu de la Antena 3”

 
Radu Tudor de la TVR e, de acum, Radu ANDREI Tudor: ”ca să punem capăt confuziei cu Radu de la Antena 3”

Radu Tudor, prezentatorul care intră pe intervalul în care era Emma Zeicescu, se va prezenta altfel: Radu Andrei Tudor.

”Ca să punem capăt confuziei”, a explicat pentru Paginademedia.ro cel care va modera, de 17 aprilie, emisiunea Pulsul zilei, la TVR, între 18.35 și 20.00. La emisiune va lucra și un ziarist de la Evenimentul zilei - Gabriel Fereșteanu - care va realiza materiale cu camera ascunsă. 

Publicitate

Radu Tudor, acum Radu Andrei Tudor, pentru Paginademedia.ro:

"Eu primeam mesaje pe Facebook de la oameni care credeau sunt Radu Tudor de la Antena 3 și invers. Am zis să punem capăt confuziei și am adăugat și celelalt nume, Andrei"

Despre ce va fi Pulsul zilei?

Va fi o emisiune live, ”de infotainment, o discuţie destinsă pornind de la ştirile importante ale zilei”.

Radu Andrei Tudor:

„Pulsul zilei este un format de televiziune în care telespectatorul este principala vedetă - el poate modifica desfăşurătorul emisiunii şi cursul discuţiilor din platou în timp real. Vom fi atenţi la ce îşi doresc telespectatorii; ei vor alege subiectele pe care să le discutăm cu invitaţii, ei vor stabili direcţia discuţiei, cei de acasă fiind în continuă interacţiune cu invitaţii din platou. Echilibrul va fi elementul cheie al dialogurilor emisiunii Pulsul zilei”, precizează Radu Andrei Tudor, cel care va fi gazda programului TVR 1 de luni până vineri, de la 18.35.

Jurnalistul Gabriel Fereşteanu se va alătura echipei emisiunii şi va prelua toate întrebările trimise de telespectatori pe pagina de Facebook a emisiunii. Tot el va surprinde reacţiile românilor puşi în situaţii neaşteptate în filmări realizate cu camera ascunsă, materiale care apoi vor fi teme de dezbatere în emisiune. Gabriel Fereşteanu este jurnalist la Evenimentul Zilei.

Printre invitaţii emisiunii se vor număra oamenii momentului, dar şi artişti, actori, medici, politicieni, sportivi sau influenceri din new media din România.

Gazda emisiunii - Radu Andrei Tudor este cunoscut telespectatorilor TVR de la principalele Telejurnale ale Televiziunii Române. A prezentat Telejurnalul matinal vreme de 5 ani, dar şi Telejurnalul de ora 20.00 în weekend. În 2016, a fost prezentatorul emisiunii de divertisment Te vrea Romania sau al programului de Revelion de la TVR 1.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu