Skip to main content

Serialul Trăsniţii de pe Prima TV a ajuns la episodul cu numărul 1.500

 
Serialul Trăsniţii de pe Prima TV a ajuns la episodul cu numărul 1.500

Prima TV va difuza luni, 24 aprilie, episodul cu numărul 1.500 a serialului trăsniţii, produs de echipa lui Grig Chiroiu. 1.500 de episoade sunt echivalentul a 45.000 de minute.

Publicitate

„O cifră impresionantă care înseamnă 18.000 de ore de filmare, însumate în 750 de zile de filmări non-stop ceea ce înseamnă 2 ani neîntrerupţi de muncă pe platourile de filmare”, spun reprezentanţii Prima TV.

Serialul a intrat, cu doi ani în urmă în Cartea Recordurilor, fiind cel mai longeviv sitcom din lume.

Grig Chiroiu: „Este interesant cum suntem numai noi în competiţie cu noi înşine. Nu cred că mai poate cineva să ne ia recordul, deşi recordurile sunt stabilite pentru a fi bătute. Avem 14 ani de filmări la acest serial ceea ce înseamnă că totul a fost posibil şi pentru că avem telespectatori fideli. Suntem la sezonul 28 iar gaşca trăsnită a luptat ca şi Trăsniţi în N.A.T.O pe “frontul” Prima TV până în sezonul 9. Apoi ne-am început viaţa civilă iar din sezonul 13 am rămas Trăsniţii, bine ancoraţi în realitatea românească. Acum, am ajuns la sezonul 28, la episodul 1.500 şi asta nu poate decât să ne bucure şi binenţeles să ne pregătim pentru încă 1.500.”

Serialul a evoluat în ultimii 14 ani sub numele de Trăsniţi în N.A.T.O., Trăsniţi din N.A.T.O. şi Trăsniţii. Sitcom-ul produs de Grig Chiroiu a intrat în Cartea Recordurilor doar cu cele 844 de episoade, înregistrate sub titulatura de “Trăsniţii”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adevaratul Marlan Adevaratul Marlan
    Opriti mizeria asta de serial! Faptu ca ati ajuns la 1500 de episoade inseamna ca ati depasit de mult limita bunului simt. Mi-a placut si mie cand eram mic si era serialul la inceput dar acum nu este nimic altceva decat mizeria care se zgarie de pe fundul cazanului productiilor romanesti. Incercati sa puneti in scena comicul de limbaj, de nume si situational dar nu va iese decat comicul penibilului. Pentru ca faptul ca voi numiti asta o productie este penibil in sine.
  • anonim anonim
    o porcarie de serial a ajuns sa fie printre cele mai vizionate si totusi este munca lor au muncit ca sa ajunga pana aici oricum eu nu m-as uita niciodata la asa ceva trebuie sa ai probleme psihice fizice de sanatate
  • mile mile
    geo, nu ai inteles, ei fac rating in media postului , daca serialul era la pro tv era vizionat , probabil prima tv nu doreste sa faca investitii si se multumeste cu atat, deci serialul este ieftin si de aceea rezista , este bine ca se face , asa cum este slab, de exemplu antena nu face seriale , un post foarte vizionat
  • geo geo
    Mile, eu înțeleg că dacă un produs bun / prost nu mai are audiență îl scoți de pe post. Asta dacă producătorul nu are decența ca să se oprească la timp.
  • mile mile
    geo, audienta se datoreaza si scaderii mari a postului , e si vina conducerii
  • geo geo
    Ăștia vor să întreacă ”Tânăr și neliniștit” la număr de episoade.
    Păcat că nu se scrie nimic despre audiența mediocră pe care o înregistrează acuma...
  • mile mile
    best x factor a facut 4,5 rating pe intervalul meciului, iar pe ai nostri 5,5 , ma asteptam sa mearga bine cu reluari si au fost doar cei care nu stiu sa cante , s-a facut doar de ras,cred ca daca cumparau filme noi nu faceau asa rating , audiente asemanatoare cu zaza sing , fiind si peste kanal d la comercial
  • Sho Sho
    fara Marlanu nu are farmec
  • mile mile
    bravo , este un record absolut , mai ales in romania unde nu rezista cam nimic mai mult de 10 ani , mai ales ca este cel mai lung din lume , s-a erodat treptat dar totusi a ramas in grila fata de la bloc care a fost scos demult , poate este ieftin si de aceea rezista la prima tv

Trimite un comentariu

sus