Skip to main content

SHARED NEWS. NN despre naţionalizarea pensiilor private, viral pe Facebook. Ministrul Finanţelor: Aberaţie!

 
Viorel Ştefan - ministrul Finanţelor
Viorel Ştefan - ministrul Finanţelor

Avertismentul NN, că se pregăteşte naţionalizarea pensiilor, a fost viralul zilei de ieri. Ştirea dată de Digi 24 a avut mii de share-uri pe Facebook într-o singură zi.

Publicitate

Zvonul a fost lansat în public de Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PNL. Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor, a negat "vehement" zvonul, catalogându-l drept "aberaţie!", potrivit Digi24.ro.

Ştirea care s-a propagat cel mai departe în social media a fost dată de Digi 24.ro. Materialul, publicat cu titlul “NN îşi avertizează clienţii: pensiile private, luate în calcul pentru naţionalizare”, a adunat 4.800 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Fondul de pensii NN şi-a anunţat clienţii cărora le administrează pensia privată obligatorie că în ultimele săptămâni au existat discuţii în spaţiul public privind o eventuală decizie de naţionalizare a fondurilor de pensii private şi le recomandă să se informeze despre contextul pieţei."

În topul celor mai distribuite şi apreciate articole publicate pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe platformele Digi24.ro, Adevarul.ro şi HotNews.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “NN îşi avertizează clienţii: pensiile private, luate în calcul pentru naţionalizare”

- 4.801 likes & shares;

2. Adevarul.ro, “Pacient sărac jecmănit de un chirurg celebru, înainte de operaţie. „Cinci mii te costă, cincizeci de milioane”, de Ionuţ Benea

- 3.463 likes & shares;

3. Digi24.ro, ”Şerban Nicolae, ironic: „Mântuitorul a înviat tot noaptea”

- 3.414 likes & shares;

4. Digi24.ro, “USR vrea ca aleşii să lucreze opt ore pe zi şi să nu aibă pensii special”

- 2.126 likes & shares;

5. Hotnews.ro, “Lia Olguta Vasilescu, detalii despre impozitul pe gospodarie: E sistemul american / Fiscalizam totul, veti cere chitanta de peste tot pentru a putea deduce cheltuiala”, de R.M.

- 2.056 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus