Skip to main content

Veniturile Google au CRESCUT, în ciuda reclamelor retrase de pe Youtube

 
Veniturile Google au CRESCUT, în ciuda reclamelor retrase de pe Youtube

“Gaura” de 750 de milioane de dolari din veniturile Google, estimată de experţi pentru acest an, pe fondul problemelor cu publicitatea de pe Youtube, nu se vede în veniturile încasate de gigantul tehnologic în primul trimestru din 2017.

Publicitate

Veniturile din publicitate ale companiei Google în primul trimestru din 2017 sunt cu 18% mai mari decât aceeaşi perioadă din 2016, în ciuda faptului că sute de branduri şi-au suspendat reclamele de pe Youtube, pe motiv că ar fi plasate lângă conţinut extremist, potrivit Campaign.

Google a încasat în primul trimestru al anului 21.4 miliarde de dolari, sporind veniturile totale ale companiei-mama Alphabet cu 22%, până la 24.7 miliarde de dolari, în primul trimestru din 2017.

"În mod clar, continuăm să profităm de investiţiile noastre continue în inovarea produselor şi avem un impuls important în noile noastre afaceri din Alphabet", a declarat Ruth Porat, director financiar al Alphabet.

Veniturile gigantului tehnologic Google au crescut, în ciuda problemelor cu care se confruntă pe platforma video Youtube, după ce sute de branduri şi-au suspendat reclamele din cauza conţinutului extremist de pe platformă.

Citeşte şi:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    iuli au fost publicate pe alt site , dar doar despre antena si pro tv , sunt venite de la pro tv , de aceea probabil nu sunt si pe intervalul jocurilor , nefind lideri, cel mai mult a crescut antena pe serialul de joi de la 9.30 , unde x factor a facut 6,9 , deci kanal d nu reuseste nici cu reluari , cum te-ai ingrijorat tu
  • Iuli Iuli
    Audientele de marti, miercuri si joi cand le publicati? Pe cele de vineri de postati de la prima ora, dar celelalte se pare ca raman secrete.

Trimite un comentariu

sus