Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: „Firmele de stat se umplu cu sinecuri de partid. Soţia lui Eugen Nicolicea, la Transgaz”

 
PRESA DE AZI. Adevărul: „Firmele de stat se umplu cu sinecuri de partid. Soţia lui Eugen Nicolicea, la Transgaz”

Subiectele din presa de azi. "Ministerul Energiei a făcut recent o serie de numiri controversate la cele mai mari companii energetice româneşti", scrie Adevărul. Soţia deputatului PSD Eugen Nicolicea, la conducerea serviciului de Resurse Umane de la Transgaz, potrivit cotidianului. "Dragnea i-a dat lui Ghiţă 46 de milioane de euro din Cadastru", titrează azi România liberă.

Publicitate

Adevărul deschide ediţia de azi cu titlul: "Firmele de stat se umplu cu sinecuri de partid"

"Nori negri planează asupra viitorului celor mai mari companii energetice româneşti, unde Ministerul Energiei a făcut recent o serie de numiri controversate. Este vorba despre Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Electrica, Romgaz şi Transgaz. La compania Transgaz, serviciul de Resurse Umane de la Unitatea de Management care se ocupă de implementarea proiectului secţiunii româneşti a gazoductului Bulgaria - România - Ungaria - Austria (BRUA) va fi condus de soţia deputatului PSD Eugen Nicolicea, Nicoleta Nicolicea", scrie azi cotidianul.

România liberă titrează azi: "Dragnea i-a dat lui Ghiţă 46 de milioane de euro din Cadastru"

Potrivit RL, "instituţia care a trimis cei mai mulţi bani în conturile firmelor lui Sebastian Ghiţă este Agenţia Naţională de Cadastru. Este vorba de aproape 55 milioane de euro. Din această sumă, 46 de milioane de euro au fost încasate de girul lui Liviu Dragnea pe când era ministru al Dezvoltării Regionale."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

  • Gazeta Sporturilor: "Ham-Ham Hanca"

"Mijlocaşul a fost eroul lui Dinamo, cu două goluri marcate din penalty, şi 'câinii' au reintrat în lupta pentru titlu. Roş-albii s-au apropiat la două puncte de FCSB şi de Viitorul, trupa lui Hagi devenind principala favorită", scrie GSP.

  • Cotidianul: "Gen. Burian: proprietăţi 'fără număr'"

Cotidianul scrie azi că. "asemenea altor colegi ai săi din câmpul informaţiilor secrete, precum chestorul Virgil Ardelean, generalul Florian Coldea sau generalul Marcel Opriş, şi generalul Alexandru Burian, fost director adjunct al serviciului secret al Ministerului Afacerilor Interne şi apoi director adjunct al SPP, şi-a construit, între alte reşedinţe, o casă de vacanţă în oraşul natal Baia Sprie din judeţul Maramureş, la poalele Munţilor Gutin."

  • Evenimentul zilei: "Adevăratul motiv al Represiunii declanşate de Gruparea Firea, la Spitalul Colentina: Satisfacerea intereselor de familie ale prof. dr. Dan Gheorghe şi prof. dr. Sorin Ţiplica."
  • Libertatea: "Petrecere de 15.000 de euro pe malul Lacului Herăstrău"

"A început săptămâna botezurilor de VIP-uri. Ieri, Cristian Borcea l-a creştinat pe micuţul Milan. Duminică, Bianca Drăguşanu dă mare chef. La sfârşitul săptămânii, micuţa Sofia Natalia va intra în rândul creştinilor, iar evenimentul va fi sărbătorit ca la casele mari. Doar meniul se ridică la aproape 300 de euro", scrie Libertatea.

  • Click: "Brigitte şi Ilie Năstase, împăcare la mare"

"Când toată lumea aştepta divorţul, ei şi-au jurat din nou iubire şi au uitat de război. Brigitte şi Ilie Năstase au petrecut un weekend memorabil la mare, în care au decis să redevină o familie fericită. Cei doi s-au sărutat cu foc în club, iar bruneta, de fericire, a dansat cocoţată pe scaune", conchide tabloidul.

Rubrica Presa de aziPresa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus