Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, viral pe Facebook: „Da, economia României crește ca o girafă, dresată„

 
BLOGOSFERĂ. Moise Guran, viral pe Facebook: „Da, economia României crește ca o girafă, dresată„
foto: Biziday.ro

"Da, economia României crește ca o girafă, dresată. Să nu care cumva să mai cârcotiți la Programul din Scoarță-n scoarță!", spune Moise Guran, într-o opinie publicată pe blogul personal.

Jurnalistul a publicat ieri pe blogul Biziday un articol, cu titlul "Aşa ceva nu există...", în care vorbeşte despre creşterea economică înregistrată de România în primul trimestru din 2017.

Publicitate

Materialul a adunat peste 2.500 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Moise Guran:

"Că economia a crescut în primul trimestru este neîndoielnic. Deocamdată, statistica oficială nu a comunicat care au fost motoarele acestei creșteri, dar știm așa: Industria a avut un plus de 6,7%, serviciile, cam tot pe acolo, în condițiile creșterii de 7,4% a comerțului pentru populație, construcțiile cu peste 6% (aici e o șmecherie, o explic mai jos). Totu-i vis și feerie!"

În topul celor mai apreciate şi distribuie opinii publicate ieri în blogosferă au intrat blogurile Biziday.ro, Blogurile Adevărul, Printesaurbana.ro şi Elacraciun.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite opinii publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia:

1. Biziday.ro, “Așa ceva nu există…”

- 2.556 likes & shares;

"În mod inexplicabil însă, veniturile fiscale ale statului au o creștere brută de doar 0,8%, față de primul trimestru din 2016. Oups! Așadar, creșterea economică lipsește din bugetul statului, chestie care sugerează fie o relaxare fiscală generată de o scădere a impozitării cu aproximativ 5%, fie o relaxare a plății taxelor și impozitelor. Adică evaziune."

2. Blogurile Adevarul, “Homosexualitatea e biologică, nu o alegere”, de Mihai Copaceanu

- 2.091 likes & shares;

"M-am întrebat zilele acestea, alături de alţi prieteni, cu ce drept unii cetăţeni români, fie ei şi 3 milioane (deşi numărul este colectat suspect şi folosit forţat, ca în politică cu voturile cetăţenilor, poporul, dom'le!), doresc să orânduiască viaţa şi să interzică libertatea şi drepturile umane, constituţionale ale altor cetăţeni?"

3. Printesaurbana.ro, “Culmea poftei: Să nu rezişti să guşti dintr-o mâncare imaginară" 

- 608 likes & shares;

"Ne jucam de-a restaurantul. Eu eram clientul flămând, Sofia era chelner și bucătar și șef de restaurant (dar și de hotel, căci pe parcursul jocului și-a dat seama că ar face mai mulți bani dacă cei care mănâncă la ea ar avea și unde să se culce după aceea, cu burțile pline), iar Ivan era câinele meu (cred că puteți ghici cine a făcut castingul pentru acest joc, vă dau un pont, NU a fost Ivan)."

4. Elacraciun.ro, “5 imagini care arată cât de mult s-a SCHIMBAT LUMEA în ultimii 100 de ani”

- 551 likes & shares.

"Noi toți suntem mai norocoși decât am crede, dar tot ne ocupăm mintea gândindu-ne la lucrurile pe care nu le avem. Luăm de bune frumusețea naturii, prietenia, relațiile cu cei apropiați și chiar ideea însăși de viață. Problemele cu care ne confruntăm azi sunt nesemnificative în raport cu cele de acum o sută de ani."

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Moise Guran, acest Baba Vanga al Romaniei.

    Am o curiozitate. De cand a ajuns ca 2556 likes & shares sa insemne viral pe Facebook? Ia aruncati un ochi pe paginile de Facebook ale vedetelor noastre, sa vedeti acolo zeci de mii de likes&shares la fiecare postare. Articolul asta ***
  • Singurul membru al trupei Guran Guran (asocierea nu imi apartine) ar putea încerca sa compuna un cantec manifest despre situatia de la Digi. Deontologic vorbind.
  • Mihai, e bine sa te documentezi inainte sa vorbesti aiurea. Guran a plecat de mult din digi, iar cercetarile vizeaza perioada 2008, cand Digi24 nu era nicaieri. Deci nici penal nu are cum sa fie.
  • Dar ce face Moise Guran acum ca penalul de acum Digi24 face parte dintr-un trust urmarit penal? Isi va pastra integritatea și va pleca, sau ca face "o excepție? Și ce vor face firmele de publicitate? Vot continua să își lege numele de penalul digi sau își vor retrage publicitatea
  • Orice om normal la cap si-a făcut la timp vaccinul anti viral Moise Guran, singurul vaccin fără efecte adverse.

Trimite un comentariu