Skip to main content

Cătălin Tolontan, ofertat de Digi 24. Când s-a întâmplat

 
Cătălin Tolontan, ofertat de Digi 24. Când s-a întâmplat

"Pentru patronii RCS: acum un an eraţi încântaţi de felul în care se nasc anumite investigaţii. Vrem şi noi să servim publicul aşa la Digi!, aţi spus", scrie Cătălin Tolontan pe blog.

Publicitate

"Răspunsul pe care vi l-am dat atunci e valabil şi acum, fără nicio vanitate, fără nicio pretenţie de lecţie", continuă jurnalistul. "Voi nu aveţi nevoie să transferaţi altă conducere şi alţi jurnalişti, ci jurnaliştii care există în Digi 24 au nevoie de libertate!”.

La ce se referă Cătălin Tolontan?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Cătălin Tolontan a avut o discuţie cu conducerea RCS, pentru o ofertă. Conform aceloraşi surse, întâlnirea a avut loc în primăvara anului trecut, după seria de articole din investigaţia Hexi Pharma.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, discuţiile urmăreau o ofertă pentru un post de conducere la canalul de ştiri Digi 24.

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Tolontan nu a comentat informaţiile legate de întâlnirea cu conducerea RCS: "Nu prelungesc cu nimic ceea ce am spus deja în articol", a declarat jurnalistul.

Textul lui Cătălin Tolontan vine în contextul cazului Dragoş Pătraru - Digi 24 - Cosmin Prelipceanu. Mai exact, după ce Cosmin Prelipceanu citit, pe Digi 24, o reacţie la criticile lui Dragoş Pătraru. Pe scurt, Prelipceanu a spus că ”jurnaliştii sunt provocaţi” ca să relateze despre cazul procesului de şantaj dintre şefi ai Antenelor şi şeful RCS ”înainte ca autorităţile judiciare să dispună măsurile legale, pentru a se stabili adevărul judiciar”. "Am încălca obligaţia fixată de instanţă", a spus Prelipceanu.

Detalii, aici.

Poziţia citită de Cosmin Prelipceanu, AICI

Ce a spus Dragoş Pătraru, dar şi înregistrarea VIDEO, aici

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sebastian sebastian
    Cei care te-au ofertat pe tine au mai făcut asta cu niște figuri publice de prin alte televiziuni. Uiți sa spui ca sunt niște oameni limitați, pentru care părerile unor sfătuitori la fel de incerți intelectual atârnă greu. Nu te mângâia cu ofertele făcute de unii când ești pe val, ăștia sunt cârnațarii fără viziune, care vor doar sa împuște francul. Cea ce joci tu, Cătălin, de la o vreme încoace și mai ales zilele astea este o forma de ipocrizie care te va duce cam în aceeași zona în care sunt azi ofertanții tai de la digi. Sa scrii ceva frumos când o sa devii subiect de racimg pentru profesorul de morala de la Ghiță TV pe care îl tămâie astazi
  • ioan ioan
    Cand esti miliardar si faci ceva numit 10TV, se numeste ca esti un nepriceput ghinionist. Cand reusesti sa lansezi un produs premium ca digi 24, poti spune ca ti s-a schimbat norocul. Dar cand transformi digi24 intr-o cloaca, pe mana unor golani pescuiti de bendei si oprea pe baza de asemanare de caracter, atunci esti doar un ghertzoi cu bani.
  • Dan Dan
    Acum trei ani, un reporter de la sectia eveniment a fost salvat cu greu de la exmatricularea din digi pentru ca filmase si difizase o stire despre un documentar facut de discovery in care se vorbea de Politia romana. Renumitul alex oprea a innebunit de furie si vedea numai tradari si spagi in fata ochilor. Acum, preferatul lui bendei difuzeaza imagini de la antena 3 pe post la digi intr-un scandal intre cele doua companii. Sa recunoastem ca a evoluat frumos televiziunea sub conducerea rds-ilor. Si sa recunoastem ca este o greseala de neiertat sa dai unor oameni de nimic pe mana un astfel de instrument.

Trimite un comentariu

sus