Skip to main content

Din nou război. RCS ameninţă cu un proces: Antenele "continuă practica de manipulare a opiniei publice"

 
Din nou război. RCS ameninţă cu un proces: Antenele "continuă practica de manipulare a opiniei publice"

„Canalele media ale Trustului Intact continuă practica de manipulare a opiniei publice cu încălcarea normele legale în scopul de a ne produce prejudicii de imagine, prezentând publicului în mod tendenţios, cu rea-credinţă informaţii şi ştiri false”, anunţă reprezentanţii RCS&RDS într-un comunicat trimis presei vineri seara.

Publicitate

Aceştia menţionează că se vor adresa justiţiei ca urmare a noii campanii de „denigrare iniţiată de Antena 3, Antena 1 şi de Trustul Intact prin toate canalele de comunicare”.

Antena 3 a făcut în ultimele zile o serie de emisiuni având tema RCS.

Pe 17 mai, la Sinteza zilei au fost difuzat o serie de interceptări telefonice din care rezultă că Ioan Bendei, fost administrator al RCS-RDS, vorbeşte cu secretara sa şi îi cere mai multe telefoane pentru Teodosia Elena Iordachiţă, poliţist judiciar în cadrul DNA.

Pe 18 mai, tot la Sinteza zilei, au fost difuzat interceptări cu discuţii telefonice dintre Ioan Bendei şi patronul RCS, Zoltan Teszari. Într-una dintre discuţii, Teszari afirma că a fost vizitat de „Nea Traian şi Răducu”.

Reacţia lui Zoltan Teszari ca urmare a atacurilor Antenei 3, AICI

Comunicatul integral, în continuare:

Noua campanie de denigrare iniţiată de Antena 3, Antena 1 şi de Trustul Intact prin toate canalele de comunicare ale acestuia împotriva RCS & RDS şi împotriva unora dintre acţionarii şi managerii grupului nostru are un profund caracter calomnios, astfel încât ne vom adresa justiţiei pentru a ne proteja drepturile şi interesele legitime.

Canalele media ale Trustului Intact continuă practica de manipulare a opiniei publice cu încălcarea normele legale în scopul de a ne produce prejudicii de imagine, prezentând publicului în mod tendenţios, cu rea-credinţă informaţii şi ştiri false.

Refuzăm să ne lăsăm antrenaţi în acest circ mediatic, astfel încât nu vom răspunde provocărilor canalelor media ale Trustului Intact.

Le mulţumim clienţilor şi investitorilor noştri pentru încrederea acordată şi considerăm că timpul va demonstra caracterul nelegal, profund calomnios şi interesat al celor care au orchestrat toată această campanie concertată de denigrare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    iata-i pe marii luptatori anticoruptie , ce se agitau unii pe aici la antene , iar acum sustin coruptia , ar trebui sa iesiti in strada pt digi , saracii de ei , cum se schimba oamenii , ce v-ati agitat atunci cu coruptia , dna a confirmat ca ce a spus antena este adevarat , marii santajati cu adevarul
  • geo geo
    Mile, aici https://www.paginademedia.ro/2017/05/audiente-seara-de-miercuri-disputata-de-las-fierbinti-si-de-turci-za-za-sing-nu-se-vede-in-audiente unde erai...sau tu comentezi doar acolo unde îți spun șefii tăi de la antene să comentezi ?
  • alex2 alex2
    nici acum, dupa atati ani, Antenele tot nu au dat marele reportaj despre RDS. ce ii opreste? cumva faptul ca nu exista niciun reportaj ci doar un promo rulat la nesfarsit?
  • s0rin s0rin
    Pe Ceaușescu l-au împușcat pentru că dădea la TV muzică populară, Cântarea României și știri prea "optimiste". Acum a venit haita lu' Voiculescu care dor *** dă la TV.
  • mile mile
    taceti *** , pt ca sunteti la fel ca toata presa din romania , daca interceptarile sunt adevarate , este foarte grav , nu spuneati voi de coruptie ca ucide , sunteti cercetati , antena v-a santajat cu un adevar , doar ca s-a ascuns dosarul pana acum , trebuia sa fiti deja la inchisoare ***
  • sgiu sgiu
    iar se vor face de ....
  • hasmote hasmote
    RDS RCS, nu o dati la cotita si o intoarce-ti ca la Ploiesti , gen Ghita, ca nu tine.
    Faza cu trasu noaptea in reteaua netcity pe spaga si influenta, fara auztorizatii si costuri reale directe catre buget, este stiuta de cei ce lucreaza si inca mai au retele de cartier in zona SOS Giurgiului. Cum ei vin sa taie fibre sa verifice cati sunt in reteua locala , sa scaneze ip-urile si poate poate fac un blat sa le ia clientii. Nu-i nimic si rds are fibre taiate de prieteni buni , trimisi poate de antena 3 :) .... Nu stiu unde se va ajunge dar clar nu undeva bine , tinand clar si fara manipualre, ca rds a lucrat in mare parte ILEGAL.

Trimite un comentariu

sus