Skip to main content

Două episoade Las Fierbinți, scrise integral de Bobonete. Consulul General al SUA la București, apariție în serial

 
Două episoade Las Fierbinți, scrise integral de Bobonete. Consulul General al SUA la București, apariție în serial

Episoadele Las Fierbinți, de la Pro TV, de astăzi și de mâine, au un invitat special: pe consulul general al SUA la București. Adevăratul consul, Daniel Perrone. 

Publicitate

De menționat că scenariul celor două episoade este scris în întregime de actorul Mihai Bobonete, care-l interpretează pe Bobiță, proprietarul crâșmei din satul Las Fierbinți. 

Pe scurt, din serial: 

Primarul Vasile primește o veste care îl face să creadă că i-a pus Dumnezeu mâna în cap: Daniel Perrone, Consulul General al SUA la București, va vizita fierbințenii, în căutarea locului perfect pentru sărbătorirea Zilei Independenței.

Dorel și Gianina visează deja la viza de America, iar primarul încearcă să îi mobilizeze pe toți să organizeze un eveniment care să intre în istorie! Scena, steaguri, dansuri, muzică, un discurs emoționant și ținute de sărbătoare, toate pentru a-l impresiona pe Daniel Perrone,

Daniel Perrone, Consulul General al SUA la București, despre experiența pe care a trăit-o pe platourile de filmare: „A fost o onoare să fac parte din cel mai popular serial românesc și am fost cu adevărat impresionat de echipa de producție și de actorii talentați. A fost o experiență de care m-am bucurat foarte tare și sper ca, în timp ce râdem împreună la episod, să continuăm să colaborăm atât ca țări, comunități, cât și ca oameni. Le mulțumesc celor de la Pro TV și producătorilor pentru invitația de a apărea în Las Fierbinți și de-abia aștept să trec din nou printr-o experiență ca aceasta!”. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mile, nu mai folosi internetul ca tot americanii il controleaza:) si vezi ca si compania de cablu ori e cu americanii,ori cu Soros. Mai bine fugi in munti si incepi Rezistenta. Rezistenta la prostie:) poate faca aia din serial un episod despre tine
  • @ mile : da de asta au ales serialul ăsta. :)) americanii ăstia se știu toți intre ei ca sunt putini rău.

Trimite un comentariu