Skip to main content

LIVE. Omul cu 1.300 de voci, la PaginademediaLIVE. Marmotele Milka, castorul Colgate, Duffy Duck și Sylvester "vin" în direct

 
LIVE. Omul cu 1.300 de voci, la PaginademediaLIVE. Marmotele Milka, castorul Colgate, Duffy Duck și Sylvester "vin" în direct

SPECIAL. Îl știți din sute de personaje de desene animate și reclame. Este Duffy Duck și motanul Sylvester de peste 20 de ani.

Prin vocea lui, l-ați auzit în limba română pe Taz sau, mai nou, ce Sid, leneșul din Ice Age.

Are la activ peste 1.300 de voci. A dublat mii de voci în desene animate, reclame sau trailere.

Este vocea din spatele marmotelor Milka și al celebrei expresii Eram precisă. Acum aproape 20 de ani, a fost castorul Colgate.

Publicitate

Marius Săvescu, una din cele mai active voci din publicitate și din dublajul animat, vine la PaginademediaLIVE.

Ce personaje a dublat într-o carieră de peste 20 de ani? De ce a ales această direcție și nu a urmat actoria de teatru și film, precum colegii lui? Care sunt provocările unui astfel de job?

Cum a dublat într-o singură înregistrare un film cu cinci personaje diferite? Cât de mare e piața vocilor?

Despre tainele unei meserii mai puțin cunoscute, la PaginademediaLIVE.

PaginademediaLIVE se transmite din studioul Mindopoly.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Și da dragă pagina de media nu am jignit așa senumeau acele desene animate depe TVR 1 maidanezul zburător deci nu văd unde am jignit mai documentațivă și vedeți că nu e minciună.
  • Ca un pasionat de producție audio merită să îl mai invitați aspus niște lucruri foarte interesante PS adublat și pinguinul frac din seria *** zburător dacă nu mă înșel erau difuzate de TVR 1 prin anii 98,99.

Trimite un comentariu