Skip to main content

FOTO. Ionuţ Cristache dă proba la limbă cu Mircea Dinescu. Limbă de viţel

 
FOTO. Ionuţ Cristache dă proba la limbă cu Mircea Dinescu. Limbă de viţel

Ionuţ Cristache "dă probă la limbă cu Mircea Dinescu", spune TVR într-un comunicat.

Publicitate

Moderatorul emisiunii "România 9" de la TVR 1 este invitatul lui Mircea Dinescu la "Politică şi delicateţuri", unde va găti, alături de Dinescu, limbă de viţel. Emisiunea va fi duminică, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR +, şi de la 20.10 la TVR HD.

Mircea Dinescu va testa talentul de bucătar al lui Ionuţ Cristache şi îl va supune la două probe: una în care acesta va prepara maioneză, pe care Dinescu o va turna peste o limbă de viţel, iar a doua va fi de tocat legume, pentru o reţetă de limbă de viţel cu castraveţi muraţi.

Acompaniaţi de taraful George Ness, cei doi vor vorbi despre viaţă, carieră, moguli şi altele.

Cartea de vizită a lui Ionuţ Cristache:

  • A debutat ca redactor la secţia teritoriu a redacţiei „Observator”. Timp de doi ani a coordonat staţiile locale şi a redactat materialele de jurnal matinal.
  • În calitate de reporter la secţia Politic a posturilor Antena3 / Antena1, a fost acreditat la Senat şi Palatul Cotroceni timp de aproape 4 ani.
  • În această perioadă, a fost dublu premiat de APTR pentru anchetă (în 2012 şi 2013).
  • Ionuţ Cristache a realizat emisiunea de satiră CaN Romania, difuzată săptămânal de Antena 3.
  • În paralel cu acest proiect, jurnalistul a realizat, timp de aproape şase luni, Ediţie Specială, o emisiune axată pe actualitate, împreună cu jurnalista Maria Coman.
  • Din octombrie 2016, Ionuţ Cristache s-a alăturat echipei TVR, unde moderează, de luni până joi, de la ora 21.00, talk-showul România 9.

GALERIE FOTO

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Rau a mai ajuns Dinescu. O ruină. Să ăl tragă de șireturi un om al securisto-comunistului Voiculescu. Premiile APTR nu mai valoreaza nimic. Un simplu comert facut de Luci Hossu si famiglia.

Trimite un comentariu

sus