Skip to main content

Iuliana Tudor, ofertată de Pro TV acum câteva zile. Ce a răspuns?

 
Iuliana Tudor, ofertată de Pro TV acum câteva zile. Ce a răspuns?

Realizatoarea TVR Iuliana Tudor a fost ofertată de Pro TV în urmă cu câteva zile. Declaraţia a fost făcută chiar la TVR 1, de 1 mai, în emisiunea Pulsul zilei, prezentată de Radu Andrei Tudor.

Publicitate

Întrebata de moderatorul Radu Tudor cand a primit ultima oferta din partea unei televiziuni, Iuliana Tudor a raspuns: Acum trei zile, din partea Pro TV.
Contactată de Paginademedia.ro, Iuliana Tudor a spus că era vorba de un nou format al Pro TV.

Iuliana Tudor, pentru Paginademedia.ro:

A fost o ofertă pentru un nou format, pentru grilele viitoare ale Pro TV, dar nu pot dat alte detalii”.

Nu a dat curs ofertei. De ce?

Trebuie să simt că sunt omul potrivit la locul potrivit. Că mi se potriveşte proiectul”, a menţionat Iuliana Tudor pentru Paginademedia.ro.

Realizatoarea TVR de la Odată-n viaţă a mai fost ofertată, în trecut, de Pro TV, după cum a declarat la Interviurile PaginademediaTV, dar şi de Antena 1. Şi atunci, a declinat ofertele.

VEZI interviul VIDEO în care vorbeşte de oferta de la Pro TV, aici

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Si eu am fost ofertat de macelarul de la colt sa cumpar niste ciolane. Propun sa dati o stire si despre asta, e cam aceeasi categorie ca si interes public.
  • Livia pila Livia pila
    Aceeasi poveste spusa de "eroina" in fiecare an: ca e ofertata de protv. Acolo daca nu ai audienta esti pa, nu te tine ca tvr pe bani frumosi sa pretinzi ca esti una cu folclorul cand defapt iti pasa doar de combinatiile care iti ies din emisiune.
  • geo geo
    Și acum câteva luni se vorbea că este ofertată de Pro Tv.
    Și atunci era tot o discuție legată de format.
    Nu cred că pleacă de la TVR.
  • milie milie
    E mai bine un loc caldut cu 1% audienta ca TVR decat sa mergi la ProTV unde chiar trebuie sa muncesti .....
  • livia pila livia pila
    @Mile. Ca de obicei, bati cimpii. Eu sunt unică și inimitabilă. Partea tristă e că Dora Zorca are dreptate. Iuliana Tudor are in comun cu folclorul cam cit am eu in comun cu limba sârbă. E o falsă vedetă care acum face pe amica cu catastrofala pedegistă Radu Irina. Zice că pregătește nu știu ce emisiune pentru la toamnă, dar merge si prezintă tot felul de șușe. Contra cost, desigur. Iar Irina Radu se face că nu observă.
  • fabi fabi
    Pun pariu ca au ofertat-o pentru Fermier caut nevasta.. sau cum ii zice la emisiune
  • Unu Unu
    Cititi comentariile si vedeti motivul pentru care TVR are sub 2 la suta si se mandreste cand bate televiziunile de stiri ale mogulilor. O cloaca plina de nepotisme si pile si ura. Pana acum na alta Iuliana Tudor e singura cu audiente decente in TVR la bataie cu Pro sau Antena. Restul e hatereala. Era o gluma timesnewroman ca TVR roaga rudele angajatilor sa nu mai vina la servici ca nu mai incap toti in sediu:) multi din cei care comenteaza mai jos cred ca aubramas pe dinafara de au timp sa comenteze in loc sa faca rating:)
  • alex2 alex2
    Nu stiu daca stiti, dar tanti asta se crede o mare cantareata.
    Cand a participat Mirela Vaida la Eurovision a scuipat-o in toate emisiunile ca de ce nu isi vede de emisiunile ei ca nu ai voie sa fii si realizator/prezentator si cantaret. Ca ea e o mare cantareata insa a renuntat la cantat pentru televiziune.
    Astea sunt figuri din capul ei sau poate asa incearca sa obtina o marire de salariu. Daca as fi in locul angajatilor Pro TV as da comunicat ca nu e adevarat; sa vad atunci ce mai face tanti Iuliana.
  • geo geo
    Adevărul este că - după transmisiile sportive - emisiunile Iulianei Tudor - făcute pe banii sponsorilor - scot cele mai bune audiențe de la TVR. Plecarea ei la Pro TV ar fi o mare greșeală.
  • mile mile
    dora zorca, tot tu esti livia
  • Dora Zorca Dora Zorca
    Iuliana Tudor alias vorbe de clacă. Ea, marea apărătoare a folclorului, s-a dus la o emisiune unde urma sa vina si Cornelia Catanga. Noroc ca nu a mai venit!!!!
  • ian ian
    Chiar o mai crede cineva pe aceasta pseudovedeta care se comporta ca o taranca de oras? Nu are ce sa caute la Pro, lipsa de educatie , de instructie si de bun simt o recomanda perfect pentru TVR.
  • Umberto Umberto
    Iuliana este imaginea TVR și o data în viața este cea mai de succes emisiune de folclor din România.asta să știe și individa Livia Dila care o fii ea.nu cred că este o vedeta expirată
  • Umberto Umberto
    Iuliana este imaginea TVR și o data în viața este cea mai de succes emisiune de folclor din România.
  • livia pila livia pila
    Zau? Acum chiar stăm să luăm in seamă vorbele de clacă ale unei vedete expirate?? Care pretinde că promovează cultura când, în realitate, e campioană a subculturii de tip Fuego? Petrișor, ce Dumnezeu, nitică serioazitate!

Trimite un comentariu

sus