Skip to main content

Liviu Dragnea: Renunțăm la proiectul TVA zero pentru publicitate

 
Liviu Dragnea: Renunțăm la proiectul TVA zero pentru publicitate
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anunțat astăzi că a renunțat la proiectul din programul de guvernare care propunea TVA zero pentru locuințe și publicitate, scrie HotNews.

Liderul PSD a invocat declarațiile unor publicitari la această propunere, care "au spus că această masură poate avea și efecte perverse".

Publicitate

Liviu Dragnea:

"Din moment ce ei, care erau beneficiarii, nu erau de acord, ramanem doar cu zero la inputurile din Agricultură", a spus şeful PSD, potrivit sursei citate.

În luna februarie, Liviu Dragnea a depus un proiect de lege în Parlament pentru modificarea Codului Fiscal, care prevedea TVA zero la livrarea de bunuri și servicii, printre care livrarea locuințelor către persoane fizice, livrarea de clădiri destinate a fi case de copii sau cămine de batrani, servicii de difuzare de publicitate prin mass-media, dar și livrarea de îngrășăminte și de pesticide. 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • insula iubirii lider de audienta peste pro tv si kanal d cu 6,9 , merge foarte bine avand in vedere ca supravietuitorul nu a stralucit , sunt anumite emisiuni care prind in romania , chiar daca nu au cine stie ce continut , filmele de la pro au scazut mult

Trimite un comentariu