Skip to main content

Liviu Dragnea: Renunţăm la proiectul TVA zero pentru publicitate

 
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anunţat astăzi că a renunţat la proiectul din programul de guvernare care propunea TVA zero pentru locuinţe şi publicitate, scrie HotNews.

Publicitate

Liderul PSD a invocat declaraţiile unor publicitari la această propunere, care "au spus că această masură poate avea şi efecte perverse".

Liviu Dragnea:

"Din moment ce ei, care erau beneficiarii, nu erau de acord, ramanem doar cu zero la inputurile din Agricultură", a spus şeful PSD, potrivit sursei citate.

În luna februarie, Liviu Dragnea a depus un proiect de lege în Parlament pentru modificarea Codului Fiscal, care prevedea TVA zero la livrarea de bunuri şi servicii, printre care livrarea locuinţelor către persoane fizice, livrarea de clădiri destinate a fi case de copii sau cămine de batrani, servicii de difuzare de publicitate prin mass-media, dar şi livrarea de îngrăşăminte şi de pesticide.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    insula iubirii lider de audienta peste pro tv si kanal d cu 6,9 , merge foarte bine avand in vedere ca supravietuitorul nu a stralucit , sunt anumite emisiuni care prind in romania , chiar daca nu au cine stie ce continut , filmele de la pro au scazut mult

Trimite un comentariu

sus