Skip to main content

Mihai Găinuşă a plecat de la matinalul Radio Seven. Cine a intrat în locul lui

 
Mihai Găinuşă a plecat de la matinalul Radio Seven. Cine a intrat în locul lui

Mihai Găinuşă încheie colaborarea cu Radio Seven, după un an şi şase luni de când a intrat în proiectul radio. Locul său a fost luat, începând de astăzi, de Mihai Cioceanu, fost realizator de matinal la Gold FM.

Publicitate

Mihai Găinuşă a părăsit Seven după ce a ajuns la final de contract, după cum a declarat el pentru Paginademedia.ro.

De ce nu a mai continuat? „A fost o înţelegere să nu mai continuăm. Ei nu vor să mai investească şi nici eu nu văd un viitor împreună”, a declarat Găinuşă pentru Paginademedia.ro.

Ce va face în continuare: „Acum aştept oferte. Deocamdată sunt în discuţii cu un radio, dar aştept oferte. Nu mă grăbesc să mă arunc, că nu mai e cazul la experienţa mea. Vreau să joc şi eu în liga mare, că m-am săturat de liga mică” a spus Mihai Găinuşă.
Mihai Găinuşă s-a alăturat proiectului radio în noiembrie 2015, când H FM a fost transformat în Radio Seven. Alături de el au mai intrat atunci în noul proiect Marius Vintilă, care este încă pe post, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă şi Mihai Dinu, care au părăsit deja Seven la începutul acestui an, după cum Paginademedia.ro a scris AICI şi AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • circo circo
    la Radio România ar fi nevoie la matinal de o voce nouă. Eugen Rusu este insipid și în plus nu înțeleg ce caută la radio cât timp el este angajat la TVR.
  • Alex Alex
    Mie personal mi-ar placea sa-l vad la matinalul de la Virgin, langa echipa actuala, desi nu stiu cat de ok ar fi un matinal in 4 persoane.
  • Elena Elena
    Mult succes mai departe Misule. Abia asteptam sa te reauzim.
  • Nein Nein
    Bă eight, are buzduganul o deschidere la cei din jur, mai ales la glume din Kamikaze. Pe alea cu congolezii le face singur. Sau cu prezentatorul manelistilor de seară, tipul cu scara de a ajuns banc la englezi, Morar.
  • Florin Florin
    La Smart in niciun caz, ii auzeam zilele trecute pe Craioveanu si Dinculescu cum il desfiintau ca a prabusit 21, de parca pe vremea lor radioul asta ar fi atins cifre de audienta astronomice.
  • Gabriel Gabriel
    L-am văzut pe la Digi Sport. Cine știe...l-or aduce la digi fm sau profm, pt a le injumătăți audiența. La seven, nicio șansă. Transmit ca-n evul mediu. La smart sau gold, nu ar fi niciun salt. Uneori mă intreb, cine sunt idioții de pompează bani in aceste petarde din fm-ul românesc, cu 1000 de ascultători. Nici curentul pe o zi, nu-l scot din publicitate.
  • Lucian Lucian
    eight, Huidu nu face radio in Slobozia, ci este preluat de acel post. Huidu are ***.
  • eight eight
    @Daniel: asa e,dar Gainusa nu e Buzdugan. ma refer aici la atitudine,deschidere catre cei din jur, adaptabilitate. Gainusa ramane un baiat de biblioteca care a beneficiat de puterea de negociere a lui Huidu ca sa castige niste bani din tv sau radio sau ce mai facea. Sint multi ca el la biblioteca, dar raman nedescoperiti si nu o zic ratacios. O sa intre in anonimat unde si e de un an si mai bine. Intre timp Huidu face program la un radio din Slobozia. nici nu stiu daca e de ras sau de plans
  • Daniel Daniel
    @thor, Domnul Buzdugan are 42 de ani si publicul domniei sale inca mai e public de CHR.
  • Thor Thor
    Chiar sunt curios unde anume s-ar vedea domnul Găinușă în "liga mare". La vreun CHR e clar că nu se pune problema, publicul domniei sale nu mai e public de CHR. La Europa FM nu cred, după ce s-a certat cu cei din respectivul trust. Rămân disponibile Digi FM și Radio România (eventual și Național FM, deși acesta e cam de "ligă mijlocie" ca acoperire, dar la audiență e comparabil cu Digi FM pe București). Deși eu tot prin "liga mică" l-aș vedea, pe la RFI sau Smart FM.
  • hasmote Fun hasmote Fun
    La cum se receptioneaza Seven prin Bucuresti , poate doar online sa asculti asemenea Post. Numai spun ca totusi stau bine la audienta , fata de gold sau smart. Numai zic Gold nu are nici 2000 pe Bucuresti , fiind eliminat din top.
    Nu vor sa investeasca si nu au vrut, sa emiti in Bucuresti dar sa te auzi Pirat doar jumatate ascultabil. Jalnic Post , trust pe interese , nu succese.
  • Vultur Vultur
    Gainusa,cam vrea sa fie "capitanul" intr-un matinal asa cum a fost ani de zile Huidu pt el .Partea proasta e ca l-am ascultat pecand era la fostul radio 21 ..si mi s-a parut rautacios in special cu Dezbracatu` care era mult mai "fresh" la glume ca el. Atituidinea asta nu e ok ..dasta a ramas si out

Trimite un comentariu

sus