Skip to main content

PRESA DE AZI. Cum a muls Ghiţă Fiscul, pe filiera Tăriceanu

 
PRESA DE AZI. Cum a muls Ghiţă Fiscul, pe filiera Tăriceanu

Subiectele din presa de azi. În ce sectoare va face Guvernul modificări pentru a aduna bani la buget, în Adevărul. Căţi bani au ajuns în firmele controlate de Sebastian Ghiţă, din contractele cu Ministerul Finanţelor, în România liberă.

Publicitate
  • Adevărul titrează azi: "Planul prin care Guvernul ar vrea să adune bani la buget"

Potrivit cotidianului, "Executivul a aprobat vineri un Memorandum ce include o serie de măsuri pentru majorarea veniturilor bugetare şi reducerea cheltuielilor. Guvernanţii plănuiesc să umble la acciza pe ţigări, la indemnizaţia pentru creşterea copilului, la profiturile companiilor de stat, dar şi la contribuţiile datorate de angajatori."

  • România liberă iese azi cu titlul: "Ghiţă a muls şi Fiscul, pe filiera Tăriceanu"

"Firmele controlate de fostul deputat PSD-ist au obţinut în total contracte de 27.5 milioane de euro de la Fisc. Doar de la Ministerul Finanţelor Publice au încasat nu mai puţin de 19.2 milioane de euro", scrie România liberă.

De ce "filiera Tăriceanu"? Majoritatea miniştrilor de finanţe din perioada în care a obţinut contractele sunt acum în partidul lui Tăriceanu.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Gazeta Sporturilor: "Viitorul roz, Craiova Minima"

GSP scrie azi că "trupa lui Hagi e la un pas de titlu după ce a câştigat chinuit în faţa unei echipe improvizate. Oltenii au stricat finalul de campionat după ce au ales să înceapă meciul cu doi debutanţi şi mai multe rezerve şi au facilitat un succes imens pentru constănţeni."

Cotidianul: "Prea multe cazuri de cancer la copii"

"Destinul i-a lovit de mici, iar sistemul medical îi neglijează. Ministerul Sănătăţii nici măcar nu are o statistică a numărului de copii care se îmbolnăvesc de cancer de la cele mai fragede vârste. Numărul creşte dramatic. 500 de copii sunt diagnosticaţi cu cancer în fiecare an în ţara noastră", potrivit Cotidianul.

Evenimentul zilei: "Adrian Năstase aduce noi acuzaţii în legătură cu dezvăluirile lui Gigi Becali"

Libertatea: "Botezaţi în apă de ploaie"

"După o zi întreagă în care a stat cu ochii pe prognoză, Bianca şi fiica ei au intrat în biserică pe o ploaie torenţială, care, ca prin minune, s-a oprit la finalul slujbei. Andreea Bănică şi fiul ei nu au avut însă acelaşi noroc. Cântăreaţa a trebuit să-ţi usuce rapid singura ţinută pregătită pentru eveniment, după răpăiala de după creştinare", conchide Libertatea.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus