Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor predă azi „Lecţia Hagi”, pe copertă dublă

 
PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor predă azi „Lecţia Hagi”, pe copertă dublă

Subiectele din presa de azi. De la lecţia Hagi, la "lăsaţi copiii să vină la.. Cheloo".

Publicitate

Gazeta Sporturilor dedică azi ambele coperţi academiei de fotbal construită de Gheorghe Hagi la Ovidiu.

"Într-o ţară în care pare că nimic nu se poate duce la bun sfârşit, 'Regele' a reuşit miracolul la Ovidiu. În 2009, terenul pe care se află Academia Hagi era un câmp pustiu. În 2015, se inaugurau stadionul şi anexele, iar în mai 2017 se încoronează campioană a României", scrie azi GSP.

Kamikaze deschide ediţia de azi cu rapperul Cheloo, proaspăt condamnat pentru trafic de marijuana. "Lăsaţi copiii să vină la mine!", titrează satiricul azi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Adevărul: „Masacrul copiilor”

„Atacul cu bombă comis luni seară, la finalul concertului susţinut de Ariana Grande la Manchester Arena, s-a soldat cu cel puţin 22 de morţi, inclusiv copii şi adolescenţi, alte 119 persoane fiind rănite", scrie azi Adevărul.

România liberă: "Ţeapa siciliană dată unei universităţi româneşti"

RL scrie azi că "Universitatea 'Dunărea de Jos' din Galaţi s-a asociat în 2015 cu fundaţia italiană Proserpina, condusă de Mirello Crisafulli, pentru înfiinţarea unei extensii a Facultăţii de Medicină la Universitatea Kore, din Sicilia. Doi ani mai târziu, Curtea de Conturi din România a constatat că filiala italiană nu a plătit universităţii gălăţene suma de 290.000 de euro, prevăzută în contract. Banii au apărut brusc după ce a început controlul."

Caţavencii: "Mânăreala, dragostea mea!"

"O comisie parlamentară va stabili de ce Prăstănacul Geoană s-a bucurat prematur cu Mihaela, dragostea lui. Citeşte aici ce strigă în acelaşi timp Băsescu: Mânăreala, dragostea mea!", scrie satiricul.

Traian Băsescu, în viziunea Caţavencilor: „Codruţo, Coldeo, Andronice, Maiore, ce căutaţi aici, la exit-poll, să ţopăiţi cu mine la sărbătoarea democraţiei? Tăiaţi-o-n chilu' meu acasă la Oprea, să apăraţi statul de drept, că ne mai lipsesc 300.000 de voturi!"

Cotidianul: „Firea caută semnătură pentru DNA”

„Teleprimăriţa Capitalei, Gabriela Firea, caută un city manager. La concursul pentru ocuparea acestui post, care este în plină defăşurare, s-au înscris patru persoane. Două dintre ele sunt cunoscute bucureştenilor. Constănţeanul Sorin Chiriţă, actual administrator special la RADET Bucureşti, este omul cotat cu cele mai mari şanse, fiind şi omul de încredere al Gabrielei Firea", potrivit Cotidianul.

Evenimentul zilei: "Fostul director în Ministerul Justiţiei, Ingrid Mocanu, are curajul să confirme dezvăluirile lui Dan Andronic"

Libertatea: "Îndrăgostiţi la bine şi în boală"

Potrivit Libertatea, "iubirea nu este rară acolo unde maladiile incurabile lovesc necruţător. Poveştile românilor pentru care întâlnirile ce le-au marcat viaţa s-a produs în centre de recuperare şi pe care, mai mult decât orice, suferinţa şi izolarea i-au făcut compatibili demonstrează, fără iz de basm, că dragostea învinge şi acolo unde nu-s prea multe speranţe."

Click: „Mioara Roman trăieşte de pe o zi pe alta"

"Fosta soţie a lui Petre Roman s-a reangajat la facultate pentru că nu se descurca cu pensia. A împlinit de curând 77 de ani, dar, în loc să-şi ducă liniştită vârsta, Mioara Roman are umerii împovăraţi de griji. Şi asta pentru că după 52 de ani de muncă are o pensie prea mică pentru a-şi plăti chiria şi medicamentele", conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus