Skip to main content

Anamaria Prodan Reghecampf, prezentator la emisiunea Gospodar fără pereche la Pro TV

 
Anamaria Prodan Reghecampf, prezentator la emisiunea Gospodar fără pereche la Pro TV

Anamaria Prodan Reghecampf, impresar de fotbal, fostă vedetă de reality show și soția antrenorului Stelei, va prezenta emisiunea Gospodar fără pereche pe care Pro TV o are în pregătire. 

„M-am născut și am crescut cu Pro TV, iar acest proiect este o provocare unică pentru mine! Știu ce înseamnă viața la țară, nu m-am ferit niciodată de muncă și promit că o să le testez abilitățile de fermieri și, mai ales, dorința de a-și găsi jumătatea atât gospodarilor, cât și doamnelor și domnișoarelor care visează să le fie partenere! Lucrez de ani de zile în fotbal, un domeniu dominat de bărbați, am reușit să îi cunosc pe toți și, mai ales, să le câștig încrederea.

Publicitate

Sunt sigură că toate aceste abilități o să mă ajute să îi sfătuiesc pe concurenți și să susțin pe fiecare în parte, atunci când are nevoie. Dacă ești Gospodar fără pereche, eu zic să te înscrii!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoarea Gospodar fără pereche.

Pro TV a achiziționat anul acesta formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă. Emisiunea va fi produsă, ca și la Prima TV, de casa de producție Paprika, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

DESPRE FORMAT. Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup și dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia. 

FOTO. Anamaria Prodan, la Gospodar fără pereche

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • numele e ok, Gosopodar fara pereche are 2 sensuri si faptul ca nu are sotie, dar si ca e cel mai (tare) Gospodar,..., bine substantivul gospodar e un pic ciudat, dar cu Fermier nu avea aceeasi impact si sensuri...
 • In sfarsit ....... s-a manelizat si ProTV-ul.
  Pot sa scot acum toate programele romanesti din grila de programe.
 • Deși imaginea de promovare arata bine, numele nu da bine. Nu zic. Poate va fi un succes și ea va reuși sa surprindă plăcut publicul, dar Protv ar fi trebuit sa facă o alegere mai puțin riscanta.
 • O alegere interesanta a facut Pro Tv ca de fiecare data creaza furtuna intre fani si antifani iar asta este savuros ..sper sa fie un succes si sa traga bobarnace prostovanilor antenisti cum face de 21 de ani :))
 • Eu cred ca e cea mai buna mutare pentru ProTv...Anamaria Prodan e chiar o tipa misto...va face rating sigur
 • @Mihai Florin (Expertul) - Christoph Mainusch, co-CEO CME, a cumpărat formatul Survivor pentru România, Slovenia, Slovacia şi Cehia dar Cesnavicius & Company l-au transformat în zeama lungă, inodoră, incoloră și insipidă denumită Supraviețuitorul.
 • cand era emisiunea la prima tv nu ati scris desprea ea ma nimic , ce atat promovati aceasta emisiune , de parca este o super-productie , este un show matyrimonial ca si mireasa sau burlacul , de fapt burlacul *** , sunt alte lucruri interesante in media , la iumor nu ziceti cine este castigatorul editiei
 • @Jonathan, Te inseli! Christoph Mainusch, unul din cei doi sefi CME, a decis achizitia Survivor, Dancing With Thestars si Farmer Wants a Wife. Christoph Mainusch cumpara formate la pachet pentru CME, fara sa inteleaga preferintele telespectatorului din Romania.
 • "M-am născut și am crescut cu Pro TV (...)"
  Ori ProTV s-a lansat în decembrie 1972, ori Anamaria s-a născut în decembrie 1995. Sau, mai știi...?
 • Previzibil! Gospodar fara pereche va fi inca un esec pentru ProTV. Formatul e de nivelul Kanal D sau Antena 1, casa de productie foarte slaba, iar prezentatoarea e de nivelul RomaniaTV sau Antena Stars. Sunt sigur ca dupa a doua sau a treia editie emisiunea va zbura din Prime Time!
 • Aleksandras Cesnavicius este adevăratul "Gospodar fără pereche" de la Pro TV. Încă câteva idei ca asta sau ca Supraviețuitorul, vor duce încet, dar sigur, la ridicarea Pro TV pe noi culmi de civilizație, bunăstare și progres. (Aplauze și urale puternice, prelungite; se scandează îndelung "Pro TV și poporul!").
 • În afara de maimuță asta,alta prezentatoare,mai de Doamne ajuta,nu ați găsit? E clar ca stați prost cu banii,numai epave aveți, acolo,în emisiuni,Gata,poate P.......a, candidează la presedenție. Halal sa va fie,LOOSERILOR.
 • Nu se poate așa ceva !
  Le-au scos din joc pe Răduleasca și pe Andreea Marin și au găsit-o disponibilă pe sexy-impresara AMP - păi asta nu avea un reality-show pe unul din posturile TV ale Intactului - ce caută ea în ”curtea” Pro TV ?
  Sau, poate, a plătit ca să se dea în spectacol la ”Gospodar fără pereche” ?
  Jenant. Foarte jenant !

Trimite un comentariu