Skip to main content

VIDEO. Yodelere pe TVR. România urcă azi pe scena de la Eurovision.

 
VIDEO. Yodelere pe TVR. România urcă azi pe scena de la Eurovision.

Ilinca şi Alex Florea vor urca în această seară pe scena Eurovision. A doua semifinală a concursului Eurovision va fi difuzată în această seară, de la ora 22.00, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online pe TVR +. 

Publicitate

„Intrăm în semifinală cu încredere în sansele noastre. Avem o piesa bună şi un show puternic, pentru care am primit feedback foarte bun din partea fanilor şi a jurnaliştilor”, au declarat Ilinca şi Alex Florea, reprezentanții României la Eurovision, înainte de a doua semifinală.

România intră în competiție pe poziția 5, în prima parte din cea de-a doua semifinală, alături de Serbia, Austria, Macedonia, Malta, Olanda, Ungaria, Danemarca, Irlanda, San Marino, Croaţia, Norvegia, Elveţia, Belarus, Bulgaria, Lituania, Estonia si Israel.

Liana Stanciu, Radu Andrei Tudor şi Sonia Argint Ionescu vor comenta pentru TVR competiţia, care are loc în acest an la Centrului International de Expozitii din Kiev

În această seară, fanii (cu exceptia celor care locuiesc in Romania) vor putea vota melodia Yodel It!, cu care se va prezenta cei doi interpreţi români, de până la 20 de ori de pe același număr de telefon, sau prin aplicatia de pe siteul oficial al concursului: www.eurovision.tv.

Ieri, reprezentanții României și cei ai celorlalte țări care evoluează în a doua semifinală Eurovision au sustinut show-ul pentru juriu.

Recitalul, chiar daca nu a fost transmis în direct, a contat la fel de mult pentru calificare ca și semifinala din această seară, întrucât spectacolul a fost votat de juriile de specialitate din 21 de țări, votul lor contând în proporție de 50%, la fel ca cel al publicului.

Alex Florea:

„La repetiţia de ieri am avut o intrare târzie pe tun si, pe deasupra, mi-au căzut şi căştile. Aş fi putut să le fixez din nou în ureche, dar nu s-ar fi văzut ok pe scenă. Mă bucur insă că la show-ul unde juriul a punctat, a ieşit totul perfect.”

Ilinca: 

„M-am simţit foarte bine pe scena. A fost primul contact cu sala plina la Eurovision Song Contest, dar presiunea publicului şi faptul că juriul ne urmărea fiecare mişcare m-a ajutat să îmi controlez toate emoţiile şi să susţin cea mai bună performanţă de până acum.”

Melodia cu care participă România în acest an la Eurovision

Galerie foto:

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu