Skip to main content

SHARED NEWS. Atentatul terorist de la Manchester, viral pe reţelele sociale

 
foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Atentatul terorist care a avut loc luni pe stadionul Manchester Arena, în timpul unui concert susţinut de Ariana Grande, a fost subiectul zilei de ieri pe reţelele sociale de la noi.

Publicitate

Mii de români de pe Facebook au fost interesaţi să afle identitatea atacatorului sinucigaş care a luat viaţa a 22 de oameni şi a rănit alţi 59.

Articolul publicat ieri pe site-ul Digi24.ro, cu titlul “Atentatul din Manchester. Cine este teroristul sinucigaş”, a adunat aproape 2.800 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatul sinucigaş de aseară, din Manchester. Anunţul a fost făcut de agenţia de presă a ISIS. De asemenea, reprezentanţii grupării teroriste au precizat că nu este vorba de un atentat sinucigaş, ci de explozia unui dispozitiv plantat în incinta Manchester Arena, transmite Reuters.

'Un soldat al califatului a reuşit să planteze un dispozitiv explozibil la o întâlnire a cruciaţilor din oraşul Manchester', se arată în declaraţia transmisă de jihadiştii Statului Islamic."

Topul site-urilor cu cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri este ocupat de Digi24.ro, HotNews.ro, Ziare.com şi Adevarul.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Atentatul din Manchester. Cine este teroristul sinucigaş”

- 2.767 like-uri & share-uri;

2. Digi24.ro, “Bomboanele care distrug celulele canceroase“

- 2.682 like-uri & share-uri;

3. HotNews.ro, “Dacian Cioloş: Neputinţa domnului Dragnea de a explica fenomene economice, în ciuda unor decizii de cheltuieli anunţate triumfalist, se va traduce prin pierderi în buzunarul românilor”, de Alina Neagu

- 1.147 like-uri & share-uri;

4. Ziare.com, “Calomniatorilor mei. Rezist!”, de Ioana Ene Dogioiu

- 1.194 like-uri & share-uri;

5. Adevarul.ro, “Primăria Focşani interzice o tradiţie de 20 de ani a absolvenţilor Colegiului „Unirea“. „Oare pe 24 ianuarie mai putem participa la Ziua Unirii?”, de Borcea Stefan

- 1.065 like-uri & share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus