Skip to main content

SpotON. Reclame noi în ultima săptămână. Ciuc a intrat în „lumea nouă”. Corso, campanie nouă în prag de vară

 
SpotON. Reclame noi în ultima săptămână. Ciuc a intrat în „lumea nouă”. Corso, campanie nouă în prag de vară

Reclamele săptămânii 22 - 28 mai. Ciuc lansează o nouă platformă de comunicare centrată pe ideea de „Lume Nouă”, iar înghețata Corso are o nouă campanie centrată pe un concurs cu premii. 

Publicitate

Paginademedia.ro și MediaTRUST prezintă în continuare reclamele noi din ultima săptămână: 

  • Ciuc și Lumea nouă. O campanie cu mulți tineri și piesa „Noi în anul 2000” pe fundal. De menționat: posibil ca cei care au citit distopia „Minunata lume nouă” a lui Aldous Huxley să privească mesajul campaniei cu alți ochi. 
  • Arca lui Corso, noul clip pentru înghețata Corso e de o săptămână pe TV, iar internauții se întreabă deja care e melodia din spot. Ei bine, este un remix la piesa Hustle and Flow a lui Julian Bell (link AICI).
  • Dedeman - „Știi momentul ăla când vrei să închizi ușa, dar ai open space?”, ne întreabă o voce în noua reclamă la Dedeman, în timp ce în imagini vedem o bucătărie bine afumată și o tânără care pare să fi uitat că are open space, așa că bâjbâie după clanța ușii. În finalul reclamei avem și soluția „la îndemână”: „Vino la Dedeman și ia-ți frigider cu două uși” (sic!). 
  • Ferestrele Qfort, proiectate să reziste, să reziste, să reziste, au ieșit de pe teritoriul jucăuș și au intrat într-o zonă mai reflexivă. „Ce e o fereastră?” „Nu e doar o fereastră”. Răspunsurile, în spot. 
Paginademedia.ro prezintă în continuare spoturile din ultimele săptămâni, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST:  

Ciuc și Lumea Nouă

Arca lui Corso

 

Dedeman. Când nu ai ușă la bucătărie, ia-ți un figider

 Muller

 

Napolact și natura din mijlocul orașului

 Penny și vecinul care le rezolvă pe toate

 

Qfort, ce este o fereastră?

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu