Skip to main content

SpotON. Reclame noi în ultima săptămână. Ciuc a intrat în „lumea nouă”. Corso, campanie nouă în prag de vară

 
SpotON. Reclame noi în ultima săptămână. Ciuc a intrat în „lumea nouă”. Corso, campanie nouă în prag de vară

Reclamele săptămânii 22 - 28 mai. Ciuc lansează o nouă platformă de comunicare centrată pe ideea de „Lume Nouă”, iar îngheţata Corso are o nouă campanie centrată pe un concurs cu premii.

Publicitate

Paginademedia.ro şi MediaTRUST prezintă în continuare reclamele noi din ultima săptămână:

  • Ciuc şi Lumea nouă. O campanie cu mulţi tineri şi piesa „Noi în anul 2000” pe fundal. De menţionat: posibil ca cei care au citit distopia „Minunata lume nouă” a lui Aldous Huxley să privească mesajul campaniei cu alţi ochi.
  • Arca lui Corso, noul clip pentru îngheţata Corso e de o săptămână pe TV, iar internauţii se întreabă deja care e melodia din spot. Ei bine, este un remix la piesa Hustle and Flow a lui Julian Bell (link AICI).
  • Dedeman - „Ştii momentul ăla când vrei să închizi uşa, dar ai open space?”, ne întreabă o voce în noua reclamă la Dedeman, în timp ce în imagini vedem o bucătărie bine afumată şi o tânără care pare să fi uitat că are open space, aşa că bâjbâie după clanţa uşii. În finalul reclamei avem şi soluţia „la îndemână”: „Vino la Dedeman şi ia-ţi frigider cu două uşi” (sic!).
  • Ferestrele Qfort, proiectate să reziste, să reziste, să reziste, au ieşit de pe teritoriul jucăuş şi au intrat într-o zonă mai reflexivă. „Ce e o fereastră?” „Nu e doar o fereastră”. Răspunsurile, în spot.
Paginademedia.ro prezintă în continuare spoturile din ultimele săptămâni, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST:

Ciuc şi Lumea Nouă

Arca lui Corso

Dedeman. Când nu ai uşă la bucătărie, ia-ţi un figider

Muller

Napolact şi natura din mijlocul oraşului

Penny şi vecinul care le rezolvă pe toate

Qfort, ce este o fereastră?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Unii le trimit pe femei la cratiță, Dedeman le pune să-și ia frigider și ulterior gustări de la ... sau de la ...

Trimite un comentariu

sus