Skip to main content

Serialul Twin Peaks revine cu un nou sezon după 26 de ani. Episoadele vor fi de astăzi la HBO

 
Serialul Twin Peaks revine cu un nou sezon după 26 de ani. Episoadele vor fi de astăzi la HBO

După o absență de mai bine de 25 de ani, agentul Dale Cooper revine. Postul HBO va difuza din această seară, de la 22.00, primele episoade din noua serie în 18 părți a serialului-fenomen Twin Peaks. 

Publicitate

Reamintim că acțiunea din primele două sezoane se petrece în micul orășel Twin Peaks, în care localnicii sunt șocați de uciderea brutală a reginei frumuseții, Laura Palmer. Agentul FBI, Dlae Cooper, încearcă să deslușească misterul acestei crime. Primele două sezoane ale serialului-fenomen sunt disponibile în România pe platforma video HBO GO. 

Serialul este scris și regizat de același David Lynch (alături de Mark Frost), cel care a creat și primele două sezoane ale Twin Peaks, difuzate în ani 1990 și 1991. În SUA, serialul este produs și difuzat de Showtime, iar HBO a achiziționat drepturile pentru mai multe țări din Europa, printre care și România. 

Producătorii Twin Peaks au fost extrem de zgârciți în a divulga detalii despre revenirea serialului. David Lynch a acordat zilele trecute un interviu publicației TVline în care nu a oferit absolut niciun detaliu despre noul sezon. 

„Eu prefer să nu știu nimic despre o producție înainte să o văd. Vreau ca experiența vizionării să fie cât mai pură și vreau să fiu transpus în lumea ei. Cred că e tot mai greu de făcut acest lucru în zilele noastre”, a explicat David Lynch motivele secretomaniei. 

Întrebat ce episod i-a plăcut cel mai mult din primele două sezoane Twin Peaks, David Lynch a răspuns că preferatul său a fost episodul-pilot și că sezonul al doilea i-a displăcut cu totul. 

Ce știm despre noul sezon Twin Peaks: 

  • Are 18 părți
  • Acțiunea din Twin Peaks are loc la 25 de ani după cea din primele două sezoane
  • Mare parte din actorii din primele sezoane vor apărea și în noua serie, printre care și agentul Dale Cooper (Kyle MacLachlan).
  • Printre marii absenți sunt BOB, spiritul malefic care îl posedă pe Dale Cooper în finalul sezonului doi din Twin Peaks. Actorul care l-a jucat pe BOB, Frank Silva a murit în 1995. Fanii nu o vor vedea nici pe Lara Flynn Boyle, care o interpreta pe Donna Hayward, cea mai bună prietenă a Laurei Palmer. Va lipsi și Michael Ontkean, care îl juca pe șeriful Harry S. Truman, din orășelul Twin Peaks.  
  • Conform Hollywood Reporter, noul sezon Twin Peaks are o distribuție formată din 217 actori. Pe lângă numele deja consacrate din serial, vor apărea actori precum David Duchovny (din Dosarele X), Laura Dern, Michael Cera, Ashley Judd, Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, Naomi Watts.

VIDEO. Ultima scenă din Twin Peaks, sezonul doi

 

 

Coloana sonoră din Twin Peaks:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu