Skip to main content

VIDEO. HBO a lansat trailerul Umbre, sezonul doi

 
Umbre
Umbre

Umbre, sezonul doi, se pregăteşte de lansare. HBO a lansat astăzi trailerul pentru a doua serie a serialului românesc ce-l are pe Şerban Pavlu în rol principal.

Publicitate

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry şi licenţiat de DRG Formats.

REZUMAT. Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu (Şerban Pavlu) în momentul în care, pentru a scăpa din situaţia complicată în care se află, face o înţelegere cu Toma – capul mafiei constănţene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’.

Dar odată ce află că fiica sa, Magda, aşteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-şi păstreze promisiunea şi ce consecinţe vor avea deciziile sale? Pentru a face lucrurile şi mai complicate, în ecuaţie apare un nou jucător – Emilian – un poliţist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului şi adevăratul cap al lumii interlope bucureştene.

Ca şi la primul sezon, imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, director de imagine pentru lungmetraje precum Poziţia copilului (regia Călin Peter Netzer), Câini (regia Bogdan Mirică) sau Toată lumea din familia noastră (regia Radu Jude).

Trailerul Umbre, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus