Skip to main content

VIDEO. HBO a lansat trailerul Umbre, sezonul doi

 
VIDEO. HBO a lansat trailerul Umbre, sezonul doi
Umbre

Umbre, sezonul doi, se pregătește de lansare. HBO a lansat astăzi trailerul pentru a doua serie a serialului românesc ce-l are pe Șerban Pavlu în rol principal. 

Publicitate

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry și licențiat de DRG Formats.

REZUMAT. Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu (Șerban Pavlu) în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’.

Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale? Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.

Ca și la primul sezon, imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, director de imagine pentru lungmetraje precum Poziția copilului (regia Călin Peter Netzer), Câini (regia Bogdan Mirică) sau Toată lumea din familia noastră (regia Radu Jude).

Trailerul Umbre, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu