Skip to main content

VIRALUL DE IERI: Comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie. Stirea, zeci de mii de share-uri pe Facebook

 
VIRALUL DE IERI: Comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie. Stirea, zeci de mii de share-uri pe Facebook
foto: Inquam

Votul dat ieri de Comisia Juridica din Senal pentru gratierea faptelor de coruptie a produs un val de reactii pe retelele sociale.

Patru din cele cinci stiri din topul celor mai distribuite si apreciate articole publicate ieri au scris despre subiectul votului care gratia faptele de coruptie.

Publicitate

Cumulat, acestea au adunat peste 21.000 de like-uri si share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizari Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

“Comisia juridică a Senatului a adoptat miercuri, cu 5 voturi „pentru” (PSD şi ALDE) şi 3 voturi „împotrivă” (PNL, USR şi UDMR) amendamentele propuse de senatorii Traian Băsescu, Şerban Nicolae şi Liviu-Tit Brăiloiu la proiectul de Lege privind graţierea.

Cei condamnaţi la închisoare cu executare pentru dare sau luare de mită, trafic de influenţă sau cumpărare de influenţă urmează să fie graţiaţi sub rezerva achitării prejudiciului”, a scris ieri Digi24.ro, in articolul care s-a distribuit cel mai mult ieri pe Facebook.

Articolul de pe Digi24.ro a adunat peste 8.500 de like-uri si share-uri pe retelele sociale. HotNews.ro, Adevarul.ro si B1.ro au intrat in top cu articole pe acest subiect.

Mentiune importanta: Topul include, cumulat, numarul de like-uri si de share-uri.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri pe site-urile de stiri, potrivit unei monitorizari Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Grațierea corupților, votată în Comisia Juridică"

- 8.531 like-uri & share-uri;

2. Hotnews.ro, “Prima victorie pentru penali in Parlament: Comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie”, de Iulia Roșca

- 6.967 like-uri & share-uri;

3. Adevarul.ro, “Coşmar pentru viitorii şoferi: programarea la examinarea auto scoate bani din buzunarele cursanţilor”, de Sorin Ghica

- 4.221 like-uri & share-uri;

4. Adevarul.ro, “Şerban Nicolae şi Traian Băsescu susţin graţierea faptelor de corupţie. Băsescu: Clasa politică trebuie scoasă de sub controlul procurorilor”, de Radu Eremia

- 3.234 like-uri & share-uri;

5. B1.ro, “Se pregătesc noi proteste după ce senatorii juriști au dat un aviz pozitiv pentru grațierea corupților: De data asta e cazul să ne strângem 300.000 oameni și să intram peste ei”

- 2.838 like-uri & share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu