Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Ce mai înseamnă astăzi clubul de fotbal Steaua?

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Ce mai înseamnă astăzi clubul de fotbal Steaua?

Subiectele din presa de azi. La 70 de ani de la înfiinţarea clublui de fotbal Steaua, Adevărul trage linie: "Ce mai înseamnă astăzi Steaua?". România liberă scrie azi că Senatul şi Camera Deputaţilor refuză să publice numele consilierilor angajaţi la cabinetele parlamentarilor.

Publicitate
  • Weekend Adevărul: "Ce mai înseamnă astăzi Steaua? De la agonie la glorie şi retur"

"Anul acesta, pe 7 iunie, se împlinesc 70 de ani de la înfiinţarea clubului de fotbal Steaua. Au fost ani buni şi răi, c-aşa e-n viaţă. Acum se numără amintirile, dar şi trofeele. Se trage linie, se fac socotelile - ce înseamnă cei 70 de ani de istorie, priviţi prin ochii unei tinere suportere. Şi, chiar aşa: ce înseamnă Steaua, astăzi FCSB, într-o Românie în care fotbalul e pe cale de dispariţie?", scrie azi cotidianul.

  • România liberă: "Pilele din Parlament, ţinute la secret"

Potrivit RL, "Senatul şi Camera Deputaţilor refuză să comunice numele consilierilor angajaţi la cabinetele parlamentarilor aleşi în decembrie 2016. Este invocată o decizie din 2015 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a stabilit că numele şi prenumele sunt date cu caracter personal."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi subiectele din presa de azi:

Gazeta Sporturilor: "Limbaj de ghetou"

"Gazeta a intrat în posesia mesajelor suburbane trimise de Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al Federaţiei, către omologul său de la Ligă. Enervat de faptul că Justin Ştefan îi ataca pe federali într-o emisiune TV, omul de înredere al lui Răzvan Burleanu l-a bombardat pe acesta cu înjurături şi presiuni, la final ameninţându-i pe duşmanii actualei puteri cu cătuşe."

Cotidianul: "O minciună gogonată, în pragul adoptării"

"Tema creşterii salariilor este, de fapt, doar praf în ochi: puţini sunt cei care pot anticipa dimensiunile dezastrului după intararea în vigoare a legii salarizării şi a modificărilor la Codul Fiscal", scrie azi Cotidianul.

Libertatea: "Copilăria unui copil fără copilărie"

"Azi, pe 1 iunie, Sandra Izbaşa rememorează anii de formare, care au fost departe de a se asemăna cu ai celor de vârsta ei. La 12 ani, deşi visa să devină veterinar, sportiva înţelesese că gimnastica este serviciul ei", potrivit Libertatea.

Click: "Nicolae Guţă a păcălit statul cu 125.000 de euro"

"Nicolae Guţă e foc şi pară! Are de achitat către stat nu mai puţin de 500.000 de lei. Suma a fost calculată de inspectorii Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală (ANAF), care şi-a dat seama că averea manelistului a fost făcută cu bani la "negru"."

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus