Skip to main content

AUDIENȚE. Câți oameni au văzut victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros. Cele mai bune cifre pentru Eurosport din ultimii trei ani

 
AUDIENȚE. Câți oameni au văzut victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros. Cele mai bune cifre pentru Eurosport din ultimii trei ani
Simona Halep - Foto: Hepta

Cifre-record pentru Eurosport cu meciul Simona Halep - Carolina Pliskova din semifinala de la Roland Garros, care a avut loc joi seara. 

Meciul difuzat de Eurosport a avut o medie de aproape 800.000 de telespectatori (4,3 rating) din întreaga țară, în fiecare minut, potrivit cifrelor Kantar Media. Cifrele sunt asemănătoare cu cele obținute de Eurosport în 2014, la finala dintre Simona Halep și Maria Sharapova (detalii, AICI). 

Publicitate

La orașe, meciul Simonei Halep a avut în medie aproape 600.000 de privitori (6,1 rating), în cele peste două ore de difuzare (19.00 - 21.07). Dintre aceștia, 240.000 erau persoane cu vârste între 18 și 49 de ani, de la orașe (public comercial). 

Simona Halep a trecut ieri în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-3, de jucătoarea din Cehia Karolina Pliskova, locul 3 WTA, în semifinala turneului Roland Garros.

Simona Halep va juca în finala Roland Garros sâmbătă, 10 iunie, de la ora 16.00. Meciul Simona Halep - Jelena Ostapenko va fi difuzat simultan pe de Eurosport și de Pro TV. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu