Skip to main content

DE VĂZUT. Delcea, Voinea, primarul din Lehliu şi un reportaj video cu sute de share-uri

 
DE VĂZUT. Delcea, Voinea, primarul din Lehliu şi un reportaj video cu sute de share-uri

Echipa Recorder, formată din jurnaliştii Cristi Delcea şi Mihai Voinea, un nou reportaj despre...România. Cei doi jurnalişti au urmărit alegerile locale parţiale din Lehliu Gară, unde câştigător a ieşit Iulian Iacomi.

Publicitate

Cu ce e deosebit micul orăşel din Călăraşi? „În decurs de un an, Iulian Iacomi a candidat de două ori pentru aceeaşi funcţie. După ce a renunţat la postul de primar a devenit deputat, el s-a întors să câştige alegerile care s-au organizat din cauza demisiei sale”, explică cei doi jurnalişti în materialul video lansat pe Facebook.

„Dincolo de absurdul situaţiei, totul seamănă cu un experiment prin care se încearcă testarea limitelor de naivitate ale alegătorului român”, mai spun jurnaliştii.

Materialul video postat în această dimineaţă deja devine viral pe facebook, fiind distribuit de peste 300 de ori şi înregistrând peste 28.000 de vizualizări.

Reportajul „Experimentul Lehliu”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Sa stinga lumina ultimul care pleaca din Romania .
  • Alex Alex
    E păcat sa l arati asa, ca fiind ceva urat ce s a întâmplat, trebuia sa veniți sa filmați în Lehliu, cum arata orașul după o ploaie normala de vara, nu mai zic iarna sau toamna, erau bălți de apa și noroaie de nu puteai trece. Ca primar e un exemplu, ca om e partea a doua, fiecare cu păcatele lui

Trimite un comentariu

sus