Skip to main content

Demisie din echipa România Furată, de la Digi 24

 
Demisie din echipa România Furată, de la Digi 24

Unul din jurnaliştii echipei de investigaţie România Furată, de la Digi 24, şi-a dat demisia zilele trecute.

Publicitate

Este vorba de Anca Simina, reporter care lucra de doi ani în echipa postului de ştiri.

În cei doi ani la Digi 24, Anca Simina a semnat materiale precum:

  • Documentarul România a protest, despre manifestaţiile din Piaţa Victoriei. În echipa care a realizat documentarul, Simina a fost unul dintre cei doi reporteri (alături de Mădălina Chiţu)
  • Afacerea Rompetrol – anchetă despre cum a renunţat statul român la procesul intentat KazMunaiGaz, în perioada în care Victor Ponta a deţinut, pentru o scurtă vreme, şi portofoliul finanţelor. Ancheta a avut ca efect un dosar penal.
  • Afacerea Cornu şi Laptele – cum se cheltuie fondurile şi cum mare parte din bani se duc către intermediari
  • Căminele de bătrâni private şi de stat

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, înainte de a demisiona de la Digi 24, Anca Simina lucra la o anchetă despre contractele de salubrizare din Bucureşti şi implicarea noilor firme proprii ale primăriilor în această afacere.

Înainte de a face parte din echipa România Furată, Anca Simina a lucrat la Gândul (aproape trei ani) şi la Evenimentul zilei (şase ani).

Contactată de Paginademedia.ro, Anca Simina a confirmat plecarea, fără a da alte amănunte.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tbancu tbancu
    Probabil a vrut sa faca un reportaj cu nababii din energie .... sau circuitul spagii in fotbal....
  • relu relu
    Bine ca nu mai e Anca Nastasi la "Romania, te iubesc" ca facea cele mai slabe reportaje, toate cu idei furate din reportajele televiziunilor straine. A se vedea si cel cu masurarea consumului de zahar etc. In plus, e o individa de o rautate notorie, care se purta execrabil cu colegii....
  • marian marian
    Mai milut ,este cea mai buna emisiune . dar tu cum este spalat pe creier de unde sa sti , si de plecat doar Carmen AVRAM ,a plecat la unul din cele mai manipulatoare programe de stiri
  • mile mile
    geo, pt ca nu conteaza
  • ionut ionut
    Unul dintre cei mai buni jurnalisti de investigatii de la Digi24. Daca nu cel mai bun. Domnule Prelipceanu, v-a suparat cumva?! De aceea nu urma sa i se mai prelungeasca contractul ala amarat , de 6 luni, cu care ii fraieriti pe angajati de ani de zile? Sau au deranjat anchetele ei extrem de bine documentate si cu rezultate? Aveti o placere diabolica in a va sabota propria redactie. Noroc ca stiti sa ii fraieriti pe aia care conduc RCS. Chiar sunt curios cat va mai merge?
  • geo geo
    Și echipa ”România te iubesc”, de la Pro TV și-a schimbat componența, în ultimii ani, dar nu ați pomenit nimic de asta.

Trimite un comentariu

sus