Skip to main content

EXCLUSIV. Mihai Jurca revine la Meteo. Pleacă de la B1 TV. Pe ce post va prezenta Vremea

 
EXCLUSIV. Mihai Jurca revine la Meteo. Pleacă de la B1 TV. Pe ce post va prezenta Vremea

EXCLUSIV. Mihai Jurca pleacă de la postul de știri B1 TV, după șase ani la televiziunea informativă. El va reveni la Meteo, domeniu în care a debutat în televiziune.

De la 1 iulie, Mihai Jurca va fi prezentator, dar și coordonatorul departamentului Meteo de la Observatorul Antenei 1. Totodată, Jurca va avea și un proiect de travel (blogul personal, mihaijurca.ro, est axat pe turism).

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Jurca a confirmat mutarea.

"Am plecat în relații foarte bune cu cei de la B1 TV", a declarat Jurca pentru Paginademedia.ro.  "În afară de Meteo, va fi, într-adevăr, și un proiect de travel. Nu pot da detalii acum, pot spune doar că încerc să transpun pe TV experiența pe care o am cu blogul de turism", a adăugat el.

Carte de vizită Mihai Jurca:

Mihai Jurca - fiul cunoscutului om de televiziune de la Meteo Romica Jurca - a debutat în televiziune la Național TV, unde a fost producător Meteo. Între 2005 și 2011 a lucrat în grupul Intact, la Antena 1 și Antena 3, tot pe Vreme.

În 2011, a trecut la B1 TV, ca realizator. În ultima perioadă, a prezentat pe intervalul 8.00-11.00.

Mihai Jurca va mai fi pe post, la B1, până la sfârșitul acestei săptămâni. Ultima apariție la B1 TV: vineri, 30 iunie.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Iuli @ corect, iuliana pepene e genul pt care te uiti la rubrica meteo desi nu te intereseaza. un barbat la meteo nu ar atrage pt ca locul aceste e deja ocupat pe busuioc de la pro, altul cu acelasi succes nu vad sa apara. mai ales unul insipid ca dl jurca. nu stiu ce va coordona el la departament, ordinea in care intra fetele pe ecran, naiba stie...sper sa nu faca prostia facuta cu alexandra badoi si s-o scoata pe dra pepene de la meteo ca le pica rubrica in cap.

  sportul la observator n-a prins desi aveau cele mai sexy prezentatoare, luiza bogdan, geanina ilies, cristina dochianu.....
 • Antena nu are cursanti Intact Academy ca sa-i puna la Meteo? O femeie este mai urmarita cand prezinta meteo/stiri decat un barbat.

  P.s.: Iuliana Pepene, cea mai frumoasa prezentatoare de la Observator.

  @mile, Observatorul avea Sport (4-5 minute) acum ceva ani, au renuntat la rubrica pentru ca nu era vizionat si plateau si 2-3 salarii degeaba.
 • Ce pregătire de specialitate - în afară de relațiile mămicii - are acest individ ?
  Ce va coordona...gradele caniculei, culorile codurilor de vreme rea...sau va face programarea fetițelor de la Meteo...care și cum va citi prompterul...
  Aranjamente peste tot...
 • Va fi coordonatorul departamentului Meteo de la Observatorul Antenei 1.
  Of, la câte rubrici de Meteo sunt pe zi la A 1 se va sătura Jurcă de la atâta coordonat...

Trimite un comentariu