Skip to main content

Gabi Jugaru se desparte de Național FM după șase ani. Pleacă în turneu de comedie

 
Gabi Jugaru se desparte de Național FM după șase ani. Pleacă în turneu de comedie

6 ani, 4 luni și 2 săptămâni. Gabi Jugaru pleacă de la Național FM, după șase ani la postul de radio. Chiar în momentul redactării acestei știri (intervalul 16.00-17.00), Gabi Jugaru prezintă ultima emisiune "Hai acasă", la radioul fraților Micula. Motivele sunt de ordin financiar. Ce va face în continuare? Comedie și muzică.

Publicitate

Detalii, în continuare.

Jugaru detaliază pentru Paginademedia.ro motivele despărțirii:

"Contravaloarea contractului cu Național FM a scăzut de la un sezon la altul. Suma nu îmi poate acoperi cheltuielile, care numai de nabab nu sunt. Pot spune că, după o săptămână de negocieri, suma de pe contract, cash, este de trei cifre. În lei. Deocamdată spun "Stop" și "Nu te supăra, frate."

Gabi Jugaru a venit la Național FM în urmă cu aproape șase ani și jumătate. A prezentat inițial un program de farse, Antistress, apoi a avut, la prânz o emisiune împreună cu Denis Ciulinaru. A făcut o pauză, în care a fost concurent în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, de pe Pro TV. Când a revenit, a preluat intervalul 16.00-17.00, cu emisiunea Antistress.

Turneu de comedie: fac un fel de stand-up, dar eu nu râd de oameni. Un fel de Mark Twain, combinat cu Ion Creangă

Ce va face în continuare?

Jugaru pleacă într-un turneu de comedie - Jugaru Shukaru Show. L-a început deja, a fost în zece orașe (printre care Sibiu, Târgu Mureș, Craiova, Pitești și Ploiești). Urmează Huși, Tecuci, Iași, Oradea, Satu Mare.

Ce tip de show?

Gabi Jugaru:

"Poți să îi spui un fel de stand-up comedy. Dar eu nu fac din niciun spectator o țintă a ironiilor celorlalți. Majoritatea show-urilor de stand up au părți în care comediantul găsește 2-3 oameni din public pe care se apucă să îi ironizeze, spre deliciul celorlalți. Eu nu fac așa ceva.

Este o combinație între turneele lui Mark Twain de pe vremuri și stilul de povestitor al lui Ion Creangă. Dacă Dumnezeu m-a dotat cu fizicul ăsta debordant, de ce să nu fac lumea să se simtă bine, să râdă și să se bucure de viață?

Gabi Jugaru are și un proiect muzical

"Este un proiect cu muzică de petrecere: folclor și lăutărie veche. Multe cu ritm grecesc, care îți transmit poftă de viață", spune Jugaru despre proiect.

Jugaru online

De o lună, Jugaru și-a lansat proprius site - Gabijugaru.ro și canalul de Youtube. Postează din arhiva de farse realizate în anii de Kiss FM, Pro FM, Pro TV și Național.

Despre colegii de la Național FM, numai vorbe bune.

Gabi Jugaru:

"Le mulțumesc colegilor din radio, lui Denis Ciulinaru, Floriin Alexe (director de producție), lui Dicu (director tehnic), Danielei Morari, care era înaintea mea și Danielei Cap, care mă aștepta, că intra după mine și omului de dimineață, Mihai Dacin.

M-am simțit foarte bine aici. E singurul radio în care am lucrat în care a funcționat doar autocenzura. Nimeni nu mi-a spus sau nu mi-a sugerat să zic sau să nu zic ceva. Plus că faptul că în ultimii doi ani am fost și la butoane e o experiență care mi-a amintit de începuturile mele din anii '90.

Le mulțumesc ascultătorilor și poate, într-un viitor apropiat, mă gândesc să fiu găsit online și cu o emisiune interactivă pentru cei care știu să asculte și au ceva de spus."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • În PRO salariile sunt vărzucă. Oameni din ce în ce mai puțini, salarii neschimbate de ani de zile (deși oamenii au mai mult de lucru din cauza plecărilor). În schimb, formate scumpe și parnos gros pentru cei de pe sticlă.
  • e criză maximă în presa din România. la ziare, salariile sunt varză, în online, la fel, în radio sunt din ce în ce mai mici, la televiziune se taie în toate părțile. în afara de posturile de stat si de vreo două posturi particulare, restul vor muri în curând.
  • Mie imi place National FM, am prins si eu de cateva ori emisiunea dlui Jugaru, mai bine lasa muzica si pe acel interval, ca e mult mai bine!

Trimite un comentariu