Skip to main content

ICEEfest. Dezbateri haioase cu Stela Popescu vs BRomania, muzică live cu Delia, stand-up comedy cu Jeff Leach

 
ICEEfest. Dezbateri haioase cu Stela Popescu vs BRomania, muzică live cu Delia, stand-up comedy cu Jeff Leach

PARTENERIAT. Oferta de entertainment a iCEE.fest 2017 e mai bogată ca niciodată: stand-up comedy cu Jeff Leach, muzică live cu Delia, Macanache si Lori Ciobotaru Band si o seară marca Andi Moisescu (Apropo TV) în care comedianţi „virali” precum Matei „BRomania” Dima vor discuta despre evoluţia umorului în format video de la Revelioanele TVR până la generaţia YouTube si Facebook, alături de actori celebri precum Stela Popescu sau Mugur Mihăescu de la „Vacanţa Mare”.

Publicitate

Bucureştiul va deveni din nou, pentru două zile, capitala regională a Internetului. Si, ca de obicei, pentru că Internetul este si despre distracţie, această zonă nu va lipsi din program.

A 6-a ediţie iCEE.fest se va desfăşura pe 15 şi 16 iunie în cadrul Grand Cinema & More din Mall Băneasa, organizatorii celui mai important festival dedicat tehnologiei şi digitalului din Centrul, Estul şi Sud-Estul Europei anunţând Agenda pe site-ul oficial.

· Pentru al doilea an la rând vor fi prezenţi peste 130 de speakeri şi companii de renume mondial

· Smart Homes şi Fintech sunt cele două zone de conţinut adăugate deja consacratelor VR & AR, eCommerce, Content, Creativity, Ad Tech, Startups sau e-Health.

Pe lângă prezentările clasice, sesiunile de training oferite de Facebook & Google plus workshop-urile din zonele de Creativitate şi Startups, festivalul continuă să dezvolte şi partea de entertainment.

Stand-up Comedy cu Jeff Leach

Gazda iCEE.fest va fi şi în acest an Jeff Leach (foto). Actor, DJ si vedetă a platformei de gaming Twitch, dar mai ales un excelent comediant stand-up, Jeff este o componentă importantă a festivalului şi asta datorită modului său unic de a întreţine atmosfera pe durata celor 2 zile extrem de intense.

Britanicul cu origini româneşti (este nepotul lui Ion Caramitru) va avea un număr de Stand-up în prima seară a festivalului dar, aşa cum şi-a obişnuit publicul, show-ul său continuă practice pe toată durata iCEE.fest.

Andi Moisescu aduce atmosfera ApropoTV live, pe scena iCEE.fest

În a doua seară a festivalului, Andi Moisescu va fi gazda unei dezbateri despre evoluţia si viitorul comediei în format video.

Evoluţia umorului: de la clasicul TV la generaţia Facebook si Youtube” este numele debate-ului la care invitaţi sunt vlogeri români care împreună au peste jumătate de milion de subscriberi pe Youtube si aproape 2 milioane de fani pe Facebook: BRomania şi LikeOne, alături de actori “clasici” ai ultimelor decenii: Stela Popescu si Mugur Mihăescu (aka Garcea de la “Vacanţa Mare”) fiind deja confirmaţi.

”Fun in the Sun” @ Summer Playground

Toate activităţile indoor vor fi dublate de timpul petrecut în aer liber, la Summer Playground: zona de food - fun & drinks special amenajată în zona festivalului.

Un excelent loc de socializare, pentru că aici publicul festivalului poate intra în contact cu speakerii iCEE.fest, aceasta este zona în care Muzica Live îşi intră în drepturi la lăsarea serii.

Lori Ciobotariu Band şi DJ Kriss sunt responsabilii cu destinderea atmosferei după o zi plină de sesiuni digital & tech. Special guests vor fi Delia & Macanache.

*****

iCEE.fest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - va avea loc la Bucureşti, în 15 şi 16 iunie, în cadrul Grand Cinema & More din Mall Băneasa.

Ultimele bilete disponibile pot fi achiziţionate de pe site-ul oficial.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cdr cdr
    STELA POPESCU este o adevarata diva, o legenda inca din timpul vietii! Respect celor care s-au gandit sa o invite!

Trimite un comentariu

sus