Skip to main content

INSOLIT. Ioan Bendei şi cum se fuge de presă. La propriu!

 

VIDEO. Moment inedit oferit de administratorul RCS Ioan Bendei. La ieşirea de la Poliţie unde trebuia să se prezinte, fiind sub control judiciar, Ioan Bendei nu le-a dat nicio şansă ziariştilor care doreau să îi ia o declaraţie.

Publicitate

Administratorul RCS a pornit într-un sprint rapid, care i-a lăsat pe ziarişti în urmă. Se mai uita din fugă înapoi, să se asigure că are un avans considerabil.

VIDEO. Momentul a fost surprinşi de cameramanii B1 TV:

Reamintim că Ioan Bendei a fost pus sub control judiciar, în dosarul drepturilor TV.

Administratorul RCS, Ioan Bendei, fostul director al companiei de cablu Alexandru Oprea şi Mitică Dragomir sunt urmăriţi penal pentru mită şi spălare de bani. Alături ei, mai sunt urmăriţi penal şi Mihai Dinei, coordonator juridic la RCS&RDS, şi Bogdan Dumitru Dragomir, fiul fostului şef al LPF, dar şi societăţile RCS şi Bodu SRL.

Dosarul a pornit de la drepturile de difuzare TV pentru Liga I, pe care RCS le-a achiziţionat în 2008, în consorţiu cu Antena Group.

Potrivit DNA, Dumitru ar fi cerut o mită de 3,5 milioane de euro (din care a primit 3,1 milioane de euro) de la Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS. Această suma de bani a fost disimulată ulterior, sub formă unor plăti făcute în cadrul unui contract de asociere în participaţiune (pentru o sală de evenimente) încheiat între SC Bodu SRL (controlată de Dumitru Dragomir) şi compania de televiziune prin cablu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    AHAHAHA :))))))))))
  • ionut ionut
    WOW! Ce viteza are domnul:))) Doar B1 a reusit sa tina pasul?:)))

Trimite un comentariu

sus