Skip to main content

INSOLIT. Ioan Bendei și cum se fuge de presă. La propriu!

 

VIDEO. Moment inedit oferit de administratorul RCS Ioan Bendei. La ieșirea de la Poliție unde trebuia să se prezinte, fiind sub control judiciar, Ioan Bendei nu le-a dat nicio șansă ziariștilor care doreau să îi ia o declarație.

Publicitate

Administratorul RCS a pornit într-un sprint rapid, care i-a lăsat pe ziariști în urmă. Se mai uita din fugă înapoi, să se asigure că are un avans considerabil.

VIDEO. Momentul a fost surprinși de cameramanii B1 TV:

Reamintim că Ioan Bendei a fost pus sub control judiciar, în dosarul drepturilor TV.

Administratorul RCS, Ioan Bendei, fostul director al companiei de cablu Alexandru Oprea și Mitică Dragomir sunt urmăriți penal pentru mită și spălare de bani. Alături ei, mai sunt urmăriți penal și Mihai Dinei, coordonator juridic la RCS&RDS, și Bogdan Dumitru Dragomir, fiul fostului șef al LPF, dar și societățile RCS și Bodu SRL.

Dosarul a pornit de la drepturile de difuzare TV pentru Liga I, pe care RCS le-a achiziționat în 2008, în consorțiu cu Antena Group.

Potrivit DNA, Dumitru ar fi cerut o mită de 3,5 milioane de euro (din care a primit 3,1 milioane de euro) de la Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS. Această suma de bani a fost disimulată ulterior, sub formă unor plăti făcute în cadrul unui contract de asociere în participaţiune (pentru o sală de evenimente) încheiat între SC Bodu SRL (controlată de Dumitru Dragomir) şi compania de televiziune prin cablu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu