Skip to main content

John Oliver a criticat presa americană care a spus că Marea Britanie este „sub asediu”, după atacul terorist de la Londra

 
John Oliver a criticat presa americană care a spus că Marea Britanie este „sub asediu”, după atacul terorist de la Londra

John Oliver a criticat televiziunile şi ziarele americane care au spus că Marea Britanie este "sub asediu", după atacul terorist de sâmbătă, de la Londra.

Publicitate

Comediantul britanic, gazda emisiunii Last Week Tonight, difuzată în Statele Unite pe canalul HBO, a spus, în ediţia de duminică, că modul în care o parte din media americană a relatat despre atacul terorist din Londra este “insultător” la adresa Marii britanii, potrivit The Telegraph.

John Oliver:

“În niciun caz Marea Britanie nu este sub asediu. Este supărată? Da, poţi pune pariu că este supărată.

Dar să spui că este ‘sub asediu’ şi oamenii săi ‘rătăcesc’ înseamnă că (Marea Britanie n.r.) este suficient de slabă pentru a fi îngenuncheată de trei idioţi monumentali. Şi asta, ca idee, este insultătoare”, a spus John Oliver, citat de The Telegraph.

Printre media care a abordat în acest fel subectul s-au numărat CNN, Fox News şi New York Times, după cum a arătat Oliver în ediţia de duminică.

John Oliver, în ediţia de duminică a emisiunii Last Week Show

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus