Skip to main content

Notificare Anca Lungu, prezentatoare Observator de weekend: fără comentarii despre viaţa mea şi a copilului

 
Observatorul prezentat vineri seara de Anca Lungu a inceput la 19.21
Observatorul prezentat vineri seara de Anca Lungu a inceput la 19.21

Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de weekend, la Antena 1, a trimis o notificare redacţiilor. Ce anume cere?

Publicitate

Prezentatoarea Antenei nu vrea nicio referire la viaţa ei privată şi la cea a copilului ei.

Anca Lungu, în notificare:

"Îmi manifest în mod expres dezacordul faţă de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/site/publicaţie/post de televiziune a imaginii şi/sau vocii mele şi/sau a copilului meu minor, precum şi a oricăror informaţii, ştiri, comentarii de orice naturră cu privire la viaţa mea privată, a minorului şi/sau a familiei noastre."

Notificarea vine în contextul în care publicaţia online SpyNews (parte a grupului Intact) a scris o ştire (citând Antena Stars) despre un posibil divorţ al prezentatoarei. În acest moment, ştirea nu mai este disponibilă pe SpyNews.

Anca Lungu:

"În calitate de părinte al minorului, am dreptul exclusiv de a vă interzice comunicarea publică, în orice modalitate, precum şi punerea la dispoziţia publicului a oricăror astfel de informaţii, cu atât mai mult cu cât publicarea/difuzarea de informaţii, ştiri, fotografii sau alte materiale ale şi/sau în legătură cu viaţa personală, pot avea urmări însemnate şi pot afecta grav activitatea şcolară a minorului, aducând grave prejudicii acestuia.

Publicarea de imagini, fotografii sau orice alte informaţii reprezntând aspecte din viaţa mea privată i/sau a copilului meu minor, în condiţiile prezentării dezacordului exprimat, reprezintă o dovadă clară a relei-credinţe, întrucât dumneavoastră aveţi cunoştinţă despre consecinţele publice ce rezultă în urma unor asemenea publicări."

CITEŞTE Notificarea trimisă de Anca Lungu, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anti-Ion Anti-Ion
    Ion este dus cu pluta... dacă își permite să catalogheze gratuit persoane, să le răstălmăcească numele ca un miștocar derizoriu. Fiecare persoană are dreptul la propria demnitate și imagine, chiar dacă perle ca tine simt necesar să-și exprime frustrările.
  • ion ion
    Domnisoara Polonic si sotul cel penal.
  • ion ion
    Adica dumneaiei nu a suflat o vorba despre sotul penal Stefan Lungu (informatie publica) si se crede mare vedeta de televiziune. Era minunat cu dumnealui cand fura, acum, cand s-au terminat banii, divorteaza si vrea respect.
  • marian marian
    ***
  • mile mile
    corect , copiii trebuie protejati , geo este prezentatoarea principalului jurnal de stiri al zilei , al unei televiziuni foarte vizionate , acum nu mai vrei sa se curete media de mizerii
  • Doru Doru
    Vai... Unde era marea "diva".
  • geo geo
    Cine-i asta ...că nimeni nu (prea) a băgat-o în seamă până acum...observație valabilă pentru majoritatea ”vedetelor” de la A 1, începând cu co-prezentatoarea știrilor de dimineață și terminând cu blonda colegă de studiou a lui Brancu.

Trimite un comentariu

sus