Skip to main content

Notificare Anca Lungu, prezentatoare Observator de weekend: fără comentarii despre viața mea și a copilului

 
Notificare Anca Lungu, prezentatoare Observator de weekend: fără comentarii despre viața mea și a copilului
Observatorul prezentat vineri seara de Anca Lungu a inceput la 19.21

Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de weekend, la Antena 1, a trimis o notificare redacțiilor. Ce anume cere?

Publicitate

Prezentatoarea Antenei nu vrea nicio referire la viața ei privată și la cea a copilului ei.

Anca Lungu, în notificare:

"Îmi manifest în mod expres dezacordul față de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/site/publicație/post de televiziune a imaginii și/sau vocii mele și/sau a copilului meu minor, precum și a oricăror informații, știri, comentarii de orice naturră cu privire la viața mea privată, a minorului și/sau a familiei noastre."

Notificarea vine în contextul în care publicația online SpyNews (parte a grupului Intact) a scris o știre (citând Antena Stars) despre un posibil divorț al prezentatoarei. În acest moment, știrea nu mai este disponibilă pe SpyNews.

Anca Lungu:

"În calitate de părinte al minorului, am dreptul exclusiv de a vă interzice comunicarea publică, în orice modalitate, precum și punerea la dispoziția publicului a oricăror astfel de informații, cu atât mai mult cu cât publicarea/difuzarea de informații, știri, fotografii sau alte materiale ale și/sau în legătură cu viața personală, pot avea urmări însemnate și pot afecta grav activitatea școlară a minorului, aducând grave prejudicii acestuia.

Publicarea de imagini, fotografii sau orice alte informații reprezntând aspecte din viața mea privată i/sau a copilului meu minor, în condițiile prezentării dezacordului exprimat, reprezintă o dovadă clară a relei-credințe, întrucât dumneavoastră aveți cunoștință despre consecințele publice ce rezultă în urma unor asemenea publicări."

CITEȘTE Notificarea trimisă de Anca Lungu, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ion este dus cu pluta... dacă își permite să catalogheze gratuit persoane, să le răstălmăcească numele ca un miștocar derizoriu. Fiecare persoană are dreptul la propria demnitate și imagine, chiar dacă perle ca tine simt necesar să-și exprime frustrările.
  • Adica dumneaiei nu a suflat o vorba despre sotul penal Stefan Lungu (informatie publica) si se crede mare vedeta de televiziune. Era minunat cu dumnealui cand fura, acum, cand s-au terminat banii, divorteaza si vrea respect.
  • corect , copiii trebuie protejati , geo este prezentatoarea principalului jurnal de stiri al zilei , al unei televiziuni foarte vizionate , acum nu mai vrei sa se curete media de mizerii
  • Cine-i asta ...că nimeni nu (prea) a băgat-o în seamă până acum...observație valabilă pentru majoritatea ”vedetelor” de la A 1, începând cu co-prezentatoarea știrilor de dimineață și terminând cu blonda colegă de studiou a lui Brancu.

Trimite un comentariu